30 / 04 / 2024

Doğal gaz ve elektrik yardımının ne zaman ödeneceği belli oldu!

Doğal gaz ve elektrik yardımının ne zaman ödeneceği belli oldu!

İhtiyaç sahibi ailelere yapılacak doğal gaz yardımı ve elektrik desteği ile ilgili beklenen haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğal gaz yardımı ve elektrik desteği ödemesinin bu hafta yapılacağını açıkladı.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yapılan Doğal Gaz Tüketim Desteği ve elektrik desteği kapsamında ödemelerin ne zaman yapılacağı merak ediliyordu. Vatandaşlar doğal gaz yardımı ne zaman ödenecek, elektrik desteği ödemeleri ne zaman yapılacak diye araştırıyordu. Beklenen cevap Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi.

DOĞAL GAZ YARDIMI ve ELEKTRİK DESTEĞİ BU HAFTA ÖDENECEK

Kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğal gaz yardımı ile ilgili konuştu ve doğal gaz yardımının ilk 2022 yılı kış dönemi ilk ödemesinin bu hafta yapılacağını açıkladı. Erdoğan elektrik desteği ile ilgili olarak da “Elektrik desteğinden yararlanan 3 milyon hanenin 666 milyon lira tutarındaki ödemesi bu hafta içinde yapılacak." dedi.

Doğal gaz ve elektrik yardımının ne zaman ödeneceği belli oldu!

“BU HAFTA 7 MİLYAR LİRA SOSYAL DESTEK ÖDEMESİ YAPILDI”

Sosyal yardımların kapsamının genişletildiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu hafta içinde 7 milyar lira tutarında sosyal desteği insanımızın hizmetine sunmuş olduk." İfadelerini kullandı.


Geri Dön