27 / 04 / 2024

Doğalgaz desteğinin maliyeti 37 milyar TL!

Doğalgaz desteğinin maliyeti 37 milyar TL!

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Başkanı Yaşar Arslan, 20 Nisan tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan doğal gaz destek paketinin detaylarının netleştiğini söyledi.



Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Başkanı Yaşar Arslan, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi kapsamında Karadeniz gazıyla sağlanacak olan doğal gaz desteğine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Doğalgaz desteğinin maliyeti 37 milyar TL!

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Başkanı Yaşar Arslan yaptığı açıklamada 1 ay boyunca konutlar, ibadethaneler ve cemevlerinden doğal gaz bedeli alınmaması ve sonraki 11 ayda 25 metreküp doğal gazın ücretsiz olarak vatandaşın kullanımına sunulmasıyla hane başı ortalama 2 bin TL tutarındaki doğal gaz faturası ücretsiz olacağını söyledi.

Verilen detaylara göre, Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Başkanı Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada 20 Nisan tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Karadeniz Doğal Gazı Devreye Alma Töreni'nde müjdelenen doğal gaz destek paketinin detaylarının netleştiğini belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön