10 / 05 / 2024

Doğalgaz fiyatlarına resmen yüzde 20 indirim yapıldı! BOTAŞ'tan son dakika açıklaması geldi!  

Doğalgaz fiyatlarına resmen yüzde 20 indirim yapıldı! BOTAŞ'tan son dakika açıklaması geldi!  

BOTAŞ'ın internet sitesinde doğalgaz tarifeleri güncellendi. Nisan ayı için doğalgaz tarifelerinde indirim uygulanacak. İşte detaylar..



Doğalgaz fiyatlarına resmen yüzde 20 indirim yapıldı! BOTAŞ tan son dakika açıklaması geldi!  

İndirimli doğalgaz tarifesine göre, BOTAŞ'ın konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine nisanda uygulayacağı satış fiyatı 1000 metreküp doğalgaz için 4 bin 80 lira olarak açıklaması yapıldı. Sanayi abonelerinin tarifesi, kademe 1 için 1000 metreküp doğalgazda 7 bin 124 lira, kademe 2 için ise 9 bin 478 lira olarak tarife listesine yansıtıldı.

Doğalgaz indirimine ilişkin Cumhurbaşkanı'ndan kabine toplantısında indirim müjdesi gelmişti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğalgaz açıklaması. Elektrik ve doğalgazda yapılan indirimleri aktaran Erdoğan "Şimdiden 2 ayrı müjdeyi vatandaşımız ile paylaşıyoruz. Birincisi elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren %15 indirim uygulanacak. İkincisi sanayicilerin kullandığı doğalgaz tarifesinde yine nisan ayından itibaren %20 indirim yapacağız" dedi

Elektrik ve doğalgaz fiyatlarına yönelik indirim 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren uygulanacak. 1 Nisandan itibaren geçerli olacak olan indirimde sanayi kuruluşlarında %20.95 oranında indirim yapılacak. Yeni indirimler ile birlikte 2023 yılında doğalgaz fiyatlarına 2. kez indirim yapılmış olacak.

TOKİ  Ankara  2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 212 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön