10 / 05 / 2024

Doğalgaza o tarihte indirim gelebilir! 

Doğalgaza o tarihte indirim gelebilir! 

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü köşe yazısında 20 Nisan'da doğalgaza indirim yapılacağını iddia etti. Altaylı, "20 Nisan’da yapılacak doğalgazın karaya erişmesi töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan “Yeni” bir “Müjde” verecek ve doğalgaz ücretine bir indirim açıklayacak.



Fatih Altaylı'nın yazısındaki ilgili bölüm şu şekilde:

"Gelen bilgilere göre 20 Nisan’da bir diğer 2023 amacına törenle erişilecek. 20 Nisan’da yapılacak bir büyük tören ile Karadeniz’de bulunan doğalgaz karaya erişecek ve BOTAŞ’ın sistemine akmaya başlayacak.

Doğalgaza o tarihte indirim gelebilir! 

Bana gelen bilgilere göre, 20 Nisan’da yapılacak doğalgazın karaya erişmesi töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan “Yeni” bir “Müjde” açıklayacak ve doğalgaz ücretinde bir indirim açıklayacak.

Elbette bu indirim, yerli doğalgazın ucuza mâl edilmesinden ve toplam masrafları düşürmesinden kaynaklanmayacak tam tersine doğalgazdaki sübvansiyon Hazine’ye biraz daha çok fatura edilecek ama yine de algı olarak yerli gaz çıktı ücret düştü havası oluşacak."

Emekliler bu rakamı duyunca duyunca yerinde duramayacak! İş Bankası'ndan mükemmel adım

Emeklilik hayalleri kuranlar sevinçten havaya uçacak! Bu ihtimal 4A ve 4B'lileri ilgilendiriyor

Amiral gemisi İPhone 13 inanılmaz fiyatıyla A101’de! Aldın aldın yoksa bu fırsat kaçabilir


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön