16 / 05 / 2024

Doğanşehir'deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Doğanşehir'deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde,4 konteyner çarşıdan birinin kurulumunda sona gelindi.



ŞEHRİN EKONOMİSİNİ CANLANDIRMAYA ÇALIŞACAĞIZ!!

Şimşek, Doğanşehir'in ekonomisini canlandırmaya çalıştıklarının altını çizdi. Şimşek, esnaf çarşılarına çok önem verdiklerini belirterek önemli açıklamalarda bulundu. 

İlçe genelinde 4 esnaf çarşısı planlandığını ve Şu anda da bunlardan birisinde beraber olduklarını, bu çarşı 58 dükkandan oluştuğunu ve Sivas Belediyesi tarafından kurulduğunu belirtti.

Doğanşehir deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Şimşek: ''İnşallah birkaç güne kadar esnaflarımız burada faaliyete başlamış olacak. Geçen gün de kurasını çektik. Burada vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarına yönelik esnaflarımız olacak.

Kasaptır, markettir, restorandır, ayakkabıcıdır, kuafördür, berberdir bu şekilde temel ihtiyaçlara yönelik dükkanlar açılacak. Hem şehrimiz biraz canlanmış hem de hayat biraz normalleşmiş olacak. Onun dışında 3 noktada daha konteyner çarşılar planlandı.

Bunların da altyapısı bitti. Önümüzdeki günlerde de bunlar faaliyete geçecek. Tüm bu çarşılarda yaklaşık 200 esnaf yer alacak." dedi.

Kahramanmaraş'a 57 futbol sahası büyüklüğünde dev konteyner kent kurulacak!

Depremzedelere sahte konteyner satmaya çalışan kişi yakalandı! Dikkat edin siz de kandırılmayın!

Deprem bölgesinde 345 çadır kent ve 305 konteyner kent kuruldu!

Geri Dön