07 / 07 / 2024

Dolar 15 lira olacak mı? Açıklama geldi...

Dolar 15 lira olacak mı? Açıklama geldi...

Dolar kuru geçen hafta Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişle başladı. Bugün ise yatırımcılar döviz kurları ne oldu? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar/TL ne olacak? sorularının cevaplarını araştırıyor...



İslam Memiş. '' 2022 yılında elimizdeki tüm varlıkları almak için tezgah kurdular'' diyerek, dolar 15 lira olur mu? sorusunu şöyle cevapladı:

''Dolar kuru piyasaların açılmasıyla birlikte yeniden hareketlendi. Geçen hafta savaşın başlaması ile 14 liranın üstüne test eden dolar kuru sonrasında yeniden 13 lira seviyelerine çekilmişti. Dolar kuru 2 Mart çarşamba günü itibariyle yeniden yükselişe geçti ve 14 lira eşiğini kırdı.

Dolar 15 lira olacak mı? Açıklama geldi...

Rusya ile Ukrayna arasında Belarus sınırındaki görüşmelerden olumlu sonuç alınmayınca altın ve dolar fiyatları artmaya başladı. Analistler, küresel piyasalardaki belirsizlikler nedeniyle güvenli liman olarak nitelendirilen varlıklara talebin hala yüksek olduğunu ifade etti. Bir hafta aranın ardından dolar kurunun yeniden 14 liranın üzerine çıkmasının, altının gram fiyatındaki hızlı yükselişin sebebi savaşın biteceğine dair olumlu bir sinyal alınmaması. Piyasalarda çok büyük bir manipülasyon fiyatlaması var. Dolar kuru 13.80 üstünde tutunmayı başardı. Bunu devam ettirdiğinde 14.20, 14.70 gibi rakamları telaffuz edebiliriz. Dolar kurunda 14'lü seviyeleri okumak gerekiyor. Rusya - Ukrayna arasında ikinci bir görüşme döviz kurlarındaki yön arayışlarında ciddi anlamda belirleyici olacak. Euro dolar kurunu takip ediyor ama biraz daha negatif. Dolara nazaran euro pariteleri daha düşük. '' 


Doları olanlar dikkat! Dolar kuru yükselişe geçti!

Euro/TL yükselişe geçti! Yatırımcıların gözü döviz kurlarında!

Dolar 14 barajını zorluyor!

Dolarda flaş gelişme! 14 liraya yaklaştı!

Bitcoin atağa geçti! 41 bin doları gördü!

Döviz kurlarında son durum! Dolar bugün kaç lira?

Altının onsu 1910 dolar seviyesinde!

Ne altın, ne dolar parayı oraya yatıran kazanacak! Uzman isim uyardı!

Paladyum nedir? Nasıl yatırım yapılır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön