18 / 06 / 2024

Dolar 25 lira oluyor! Analistler tarih verdi!

Dolar 25 lira oluyor! Analistler tarih verdi!

Dolar için çok önemli bir açıklama gerçekleştirildi. Analistlerin iddialarına göre dolar 25 lira oluyor! Tarih bile verdiler. İşte ayrıntılar…



Analistler, son gelişmelerin ardından doların erişilemez bir seviyeyi göreceğini bildirdi. Analistler, şu anda piyasalarda 18 lira 59 kuruş seviyelerinde izleyen doların 25 lira olacağı o tarihi verdi! Sandığınızdan daha yakın.

3 AY SONRA O RAKAMI GÖRECEK!

Dolar kuruna dönük flaş açıklamalar gerçekleştiren analistler doların yükseliş ivmesinin hız kazanacağını duyurdu. Analistlere göre dolar sene sonunda 26 TL ve 30 TL arasında hareket edecek.

Peki, döviz fiyatlarında son durum ne? İşte 19 Ekim 2022 piyasalarda son durum…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön