22 / 07 / 2024

Dolar 3 gün sonra bu seviyeye gelecek! Şimdi bakın hemen gardınızı alın

Dolar 3 gün sonra bu seviyeye gelecek! Şimdi bakın hemen gardınızı alın

Dolar fiyatlarındaki yükselişin ardından vatandaşlar doların hangi seviyeye çıkacağını merak etmeye başladı. Analistlerden konuyla ilgili çok önemli açıklamalar geldi.




Öte yandan aralarında Lowe’s, Walmart, Deere ve McDonald’s’ın da olduğu 20’ye yakın şirketin toplamda tahmini 30-40 milyar dolar büyüklükte tahvil ihracına çıkması ile tahvil getirilerinde birçok vadede 15 baz puan üzeri yükselişler yaşandı. ABD 30 yıllık tahvil getirisi dün bir ara 16 baz puan yükselişle Temmuz 2014’ten bu yana en yüksek seviyesi olan yüzde 3,5065’i test etti.

ABD tahvil getirileri 2 yıllıklarda 13, 5 yıllıklarda 17, 10 yıllık tahvil getirisi 16 baz puana varan yükselişler kaydetti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön