22 / 07 / 2024

Dolar 3 gün sonra bu seviyeye gelecek! Şimdi bakın hemen gardınızı alın

Dolar 3 gün sonra bu seviyeye gelecek! Şimdi bakın hemen gardınızı alın

Dolar fiyatlarındaki yükselişin ardından vatandaşlar doların hangi seviyeye çıkacağını merak etmeye başladı. Analistlerden konuyla ilgili çok önemli açıklamalar geldi.




meriVet Securities Stratejisti Gregory Faranello, kurumsal tahvil ihraçlarının bu hafta piyasanın yönünü belirleyen temel unsur olacağını ve ihraç takviminin getirileri gelecek haftaki ABD enflasyon verileri ve 20-21 Eylül Fed toplantısına kadar yukarı yönlü baskılamayı sürdüreceğini öngördü. Bloomberg Dolar Endeksi aralıksız üç günde yüzde 1’in üzerinde yükseldi ve 1.316 seviyesinin üzerine çıkarak yeni bir rekor kırdı.

Wall Street’te S&P 500 yüzde 0,41, Nasdaq 100 yüzde 0,72 düşüşle kapanırken, bu sabah vadeli işlemlerde kayıplar sürüyor. Asya’da Japon Nikkei 225 ve Hong Kong Hang Seng’de yüzde 1 üzeri düşüşler etkili.

ŞOK Markette fiyatlar yarıya indi! Gören ŞOK'a girecek! İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Alya Merkezefendi nerede? Alya Merkezefendi fiyat listesi!

Flaş haber... Altının gerçek fiyatı şimdi açıklandı! Görenlerin aklı çıktı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön