29 / 04 / 2024

Dolar alacaklar dikkat! Fitch’in yıl sonu dolar tahmini şok etti!

Dolar alacaklar dikkat! Fitch’in yıl sonu dolar tahmini şok etti!

Dolardaki yükseliş sürüyor. Vatandaş elindeki tüm parayla altın ve dolar almaya devam ederken, gazeteci Barış Esen X sosyal medya hesabından uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’in 2024 yıl sonu Dolar/TL tahminin açıkladı. Dolar almadan önce mutlaka bakın.



Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, geçtiğimiz hafta Türkiye’nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltti, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çıkardı.

Fitch, Türkiye’nin kredi notundaki yükselmeye neden olarak ise Haziran 2023’ten beri uygulanan politika değişikliklerinin dayanıklılığı ve etkinliğini gösterdi. Fitch, enflasyonun 2024 için ortalama yüzde 58, yıl sonu enflasyonunun ise yüzde 40 olmasını tahmin ettiklerini açıkladı.

Dolar kuru bugün 32 TL’yi aşarken, Gazeteci Barış Esen https://twitter.com/barisesen X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fitch’in 2024 dolar kuru tahminini paylaştı: “Fitch, Dolar/TL’nin yıl sonu 38 olmasını bekliyor” dedi. Paylaşıma yorum yağdıran takipçileri bunun bir hayal olduğunu, gerçekleşmesi için politika faizinin yükseltilmesi gerektiği söyledi.

İŞTE BARIŞ ESEN’İN O PAYLAŞIMI VE TAKİPÇİLERİNİN YORUMLARI…

 

Dolar neden yükseliyor sorusuna, vatandaştan cevap!

Dev bankadan flaş altın tahmini geldi: Tarih vererek o rakamı açıkladı!

Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi! Bakın dolar kuru hangi tarihte tam 60 TL olacak!

Benzine 1 lira 60 kuruş, motorine 1 lira 25 kuruş zam geliyor! Zamlar yarın pompaya yansıyacak: Sürücülere şok!

Gram altın 3 bin TL! Elinde altını olan da yatırımcı da hemen baksın: İslam Memiş tarihi verdi!


Geri Dön