19 / 05 / 2024

Dolar alacaklar dikkat! Nefesler tutuldu! Bu tarihten önce alanlar çok kârlı çıkacak!

Dolar alacaklar dikkat! Nefesler tutuldu! Bu tarihten önce alanlar çok kârlı çıkacak!

Dolar kurundaki istikrarsızlık elinde parası olan yatırımcıyı kararsız bırakırken,  uzmanlar kurdaki kafa karıştıran seyrin kısa süre içinde değişime uğrayacağına vurgu yapıyor. Dolar borcu alıp, satın almak isteyenlere o tarihten önce harekete geçmeleri uyarısı yapıldı.



Döviz kurunda meydana gelen dalgalanmaların bu şekilde devam etmeyeceğinin altını çizen Selçuk Geçer,  ABD’de enflasyonda artışın başlamasıyla birlikte döviz kurunda önemli sorunlar yaşanabileceğine vurgu yaparak, yatırımcıların kafasında oluşan sorulara tek tek cevap verdi.

YUKARI YÖNLÜ HAREKET BAŞLAYACAK

Enflasyonun artış eğrisinin devam etmesi halinde dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Selçuk Geçer, bu durum sürerse Dolar’da yukarı yönlü hareketin tekrar başlayacağını vurguladı.

Dolar alacaklar dikkat! Nefesler tutuldu! Bu tarihten önce alanlar çok kârlı çıkacak!

Dolar kurundaki bir süredir devam eden seyrin nasıl okunması gerektiğine açıklık getiren Selçuk Geçer, para piyasalarındaki bu düzensiz seyrin bu şekilde devam etmesinin mümkün olmadığını kaydetti.

Dolar kurunun önümüzdeki günlerde izleyeceği seyir hakkında açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer Dolar / TL kuruna ilişkin öngörüsünü de paylaştı. 

İŞTE DOLAR’IN SIÇRAMA YAPACAĞI TARİH

Tanınmış Para Piyasaları Uzmanı Selçuk Geçer,  Dolar alım  ya da satımı yapmak isteyenlere o tarihi işaret etti.  Piyasalardaki seyrin yakında değişeceğine vurgu yapan Selçuk Geçer, dolar kuruna yönelik önemli bir tahmin yaparak 9 gün içinde Dolar’ın seyrinin değişeceğini söyledi. Selçuk Geçer 9 gün sonra Dolar 3  TL’den 5 TL’ye kadar yükselme meydana gelmesinin şaşırtıcı olmayacağını vurguladı.

Dolar alacaklar dikkat! Nefesler tutuldu! Bu tarihten önce alanlar çok kârlı çıkacak!

Dolar’da bu tarihe dikkat edilmesi tavsiyesinde bulunan Selçuk Geçer,  söz konusu tahminlerin  beklenen en iyi senaryonun gerçekleşmesi halinde görüleceğini belirterek,  ABD’nin enflasyon hakkında engelleyici bir çalışma yapmaması durumunda Dolar kurunun 35 lira seviyelerini görebileceğini bildirdi.

İstanbul’da kiralar uçuşa geçti! Ev kiralamak isteyen 12 bin lirayı gözden çıkaracak…

Dikkat! Tarım Bakanı açıkladı… Çiftçiye 1,5 milyar lira ek destek!

Kıyma fiyatları durdurulamıyor! Bakanlık harekete geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön