07 / 05 / 2024

Dolar alacaklar dikkat! Nefesler tutuldu! Bu tarihten önce alanlar çok kârlı çıkacak!

Dolar alacaklar dikkat! Nefesler tutuldu! Bu tarihten önce alanlar çok kârlı çıkacak!

Dolar kurundaki istikrarsızlık elinde parası olan yatırımcıyı kararsız bırakırken,  uzmanlar kurdaki kafa karıştıran seyrin kısa süre içinde değişime uğrayacağına vurgu yapıyor. Dolar borcu alıp, satın almak isteyenlere o tarihten önce harekete geçmeleri uyarısı yapıldı.



Elinde bir miktar parası olup Dolar’da değerlendirmek isteyenler için piyasa uzmanı Selçuk Geçer çok önemli uyarılarda bulundu.

Piyasaların durumu ve Dolar’daki hareketlenme, parasını değerlendirmek isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.  Kurdaki dalgalı seyir devam ederken, Ekonomist Selçuk Geçer, yolunu belirlemek isteyenlere Dolar’ın sıçrama yapacağı tarihlere yönelik tek tek ipuçlarını verdi.

Peki Dolar kuru düşecek mi yoksa yükselecek mi? Hangi tarihte Dolar almalı, hangi tarihten sonra satmak daha akıllıca olur? İşte Geçer’in paylaştığı bilgiler…

 Dolar alacaklar dikkat! Nefesler tutuldu! Bu tarihten önce alanlar çok kârlı çıkacak!

Piyasalardaki dalgalanmalar, gözleri ekonomi uzmanlarının açıklamalarına çevirdi. Piyasayı yorumlamak isteyenlere yol gösterecek açıklamalar ekonomi ve para piyasaları uzmanlarından geldi. Para Piyasaları Uzmanı Selçuk Geçer,  Merkez Bankası'nın kararının ardından yapılan 50 baz puanlık faiz indirimi ile dolar kurunun dalgalı seyrine geçtiğini hatırlattı.

Dolar kurunun yükselişe başlayacağı tarihe ilişkin açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer,  küçük ya da büyük tüm yatırımcıların merak ettiği o sorulara yanıt verdi.

Peki Dolar hangi tarihte yükselişe geçecek? Doların seyri ne olacak? Hangi tarihte Dolar almalı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön