21 / 05 / 2024

Dolar alacaklar dikkat! Tarih verildi, bakmadan sakın almayın

Dolar alacaklar dikkat! Tarih verildi, bakmadan sakın almayın

Dolar alacak vatandaşlar hem yurtiçi hem de yurtdışı piyasalardan gelecek haberleri bekliyor. Amerikan Merkez Bankası Başkanı da eylüldeki faiz artışına ilişkin dikkat çeken bilgiler verdi.



Fed’in kısıtlayıcı politika duruşunu bir süre devam ettirmesi gerektiğini belirten Powell, ABD ekonomisinin yavaşlasa da hala güçlü bir ivme kaydettiğini vurguladı.

Powell'ın konuşması öncesi piyasalarda Fed’in Eylül toplantısında 50 ve 75 baz puan artış beklentisi yarı yarıyaydı. Konuşmanın ardından beklentiler yine bu civarda kalırken 2023’te faizde indirim beklentileri azaldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön