12 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 16 Eylül 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 16 Eylül 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar, 16 Eylül Cuma günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? 16 Eylül Cuma günü dolar araştırılıyor. İşte 16 Eylül Cuma kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 16 EYLÜL CUMA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Piyasaların açık olduğu haftanın piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde yani 16 Eylül Cuma günü, dolar ve eurodaki yakından takip ediliyor. Dolar kuru günü yatay bir seyir ile başladı. İşte 16 Eylül Cuma güncel döviz kurları…

Dolar/TL, yeni güne ise yatay başlamasından sonra saat 10.35 itibarıyla yüzde 0,02'lik sınırlı artışla 18,2690'dan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,2 azalışla 18,2390'dan, sterlin/TL yüzde 0,6 düşüşle 20,8660'tan satılıyor. Dolar endeksi dar banttaki hareketine devam ederek 109,9 seviyesinde bulunurken, euro/dolar paritesi yüzde 0,1'lik azalış ile 0,9990 seviyesinde bulunuyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Döviz piyasası ne durumda? Euro’nun ne kadar olduğu dolar gibi haftanın beşinci gününde vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Dolar/TL, güne yatay başlamasından sonra 18,26 seviyelerinde işlem görüyor. 16 Eylül 2022 yani bugün euro yüzde 0,2 azalışla 18,2390 civarında seyrediyor.

Analistler, küresel piyasalarda enflasyon, resesyon ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek haftaki toplantısında "şahin" duruşuna devam edeceği endişeleri ile negatif bir seyir izlendiğini belirterek, küresel dolar talebinin gücünü koruduğunu belirtti.

Ayçiçek yağı fiyatları artık yüz güldürecek! Fiyatlarda beklenen düşüş! İşte detaylar!

Kış gelmeden kışlıklarınızı hazır edin! kışlık giyimde tedarik sıkıntısı! işte kışlık giyim fiyatlarındaki değişim

Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti kaç TL? İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön