07 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 24 Haziran dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 24 Haziran dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün yani 24 Haziran Cuma günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde yani 24 Haziran Cuma günü dolar ne kadar? araştırılan sorular arasında yer alıyor. İşte 24 Haziran dolar kuru!



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 24 HAZİRAN CUMA DOLAR KAÇ TL OLDU?

Haftanın beşinci gününde yani 24 Haziran Cuma günü, dolar ve eurodaki yakından takip ediliyor. Dolar 24 Haziran Cuma gününe yükselişle başlamasından sonra 17,37 seviyelerinde işlem gördü. Dün yatay bir seyir izleyen dolar günü önceki günün kapanış seviyesinin hemen üzerinde 17,3557 ile tamamladı. Dolar 24 Haziran Cuma gününe saat 10.45 itibariyle 17,3690'dan işlem görüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Euro da haftanın beşinci gününde araştırılıyor. Euro 24 Haziran Cuma gününe dolarla aynı dakikalarda yüzde 0,1 yükselişle 18,2870'ten, sterlin yatay bir seyirle 21,3020'den işlem görüyor.

 FED FAİZ KARARININ DOLARA ETKİSİ

Dolar kurunda açıklanan FED faiz kararından etkilendi mi etkilenmedi mi bu sorunun cevabı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Dolar, FED sonrası yukarı yönlü seyrini sürdürdü. Piyasaların yüzde 0,75 fiyatlanması dolar kurunda çok büyük bir değişiklik göstermedi.

Emekli maaşı taşıma işlemi nasıl yapılır? Banka değişikliğinde promosyon ne kadar?

BİM 28 Haziran kataloğu! 28 Haziran Salı BİM kataloğu yayınlandı mı?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön