08 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 4 Aralık 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 4 Aralık 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 4 Aralık Pazar günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL,18,62 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 4 Aralık Pazar kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 4 ARALIK PAZAR DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, güne yatay seyirle başladıktan sonra 18,62 seviyelerinde tamamladı. Haftanın yedinci işlem gününe yani piyasaların kapalı olduğu 4 Aralık Pazar gününe dolar, yüzde 0,07 oranında değer artışı yaşadı. Euroda bu oran yüzde 0,18, sterlinde de 0,34 seviyelerine kadar ulaştı. Euro kuru da 4 Aralık gününe de istikrarlı olarak yatay yönlü hareketler ile başladı. Sabah saatlerinde yüzde 0,18 oranında değer kazanan euronun alış fiyatı 19,610 TL satış fiyatı ise 19,6500 TL’den işlem gördü.

 İşte 4 Aralık Pazar güncel döviz kurları…

Dolar kuru haftanın yedinci gününe yüzde 0,07 oranında değer artışı ile başladı ve alış fiyatı 18,6238 TL, satış fiyatı ise 18,6452 TL’den işlem gördü. Düşüş eğilimini üst üste yedinci işlem gününe taşıyan dolar endeksi, bugün de 104,6 seviyesine kadar inerek 29 Haziran'dan bu yana gördüğü en düşük seviyesini gördü. Endeks şu anlarda önceki kapanışının hemen altında 104,7 seviyesinde bulunurken, euro/dolar paritesi yüzde 0,1 artış ile 1,0530'dan işlem görüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, geçtiğimiz haftanın kapanış rakamlarına göre haftanın yedinci gününde yatay seyir ile devam etti. Yedinci işlem gününde dünkü kapanış seviyesinin yüzde euro/TL 19,61'tan işlem görerek devam etti. Dolar kuru anlık yüzde 0,5 oranında azalış ile 18,64 liradan alıcı bulurken satış da 18,62’ten tamamladı.

Analistler, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın aralıkta faiz artırım hızında yavaşlamaya işaret eden açıklamaları sonrası küresel dolar talebinin azaldığını bildirdi. Geçtiğimiz gün ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin şahin açıklamaları ile günü yüzde 0,6 artış ile 106,7 seviyesinde dolar endeksi tamamlamıştı.

Hangi banka ne kadar maaş promosyonu veriyor? Yapı Kredi promosyon ücreti ne kadar?

Hisseli tapu sorun haline gelmesin! Hisseli tapu ayırma nasıl olur?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön