27 / 04 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 9 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 9 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 9 Ekim Pazar günü ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? 9 Ekim Pazar günü dolar kaç TL? İşte 9 Ekim Pazar kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 9 EKİM PAZAR DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Doların ne kadar olduğu 9 Ekim 2022 günü de vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Piyasaların açık olduğu haftanın piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde yani 9 Ekim Pazar günü, Dolar/TL, yeni güne de yatay başlamasından sonra saat 10.40 itibarıyla 18,5820'den işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,1 artışla 18,2110'dan, sterlin/TL yüzde 0,2 azalışla 20,7650'den satılıyor.

İşte 9 Ekim Pazar güncel döviz kurları…

Dolar endeksi geçtiğimiz gün yüzde 1,2 yükselmesinin ardından, şu anlarda önceki kapanışa göre yüzde 0,1 azalışla 112,1 seviyesinde bulunurken, euro/dolar paritesi yüzde 0,1 değer kazancı ile 0,9800'den işlem görüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, önceki kapanışını euro/TL haftanın yedinci gününde işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL yüzde 0,1 artışla 18,2110'dan işlem gördü. Analistler, bugün ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam verisi öncesinde yatırımcıların temkinli hareket ettiğini belirterek, veri sonrası varlık fiyatlarında oynaklığın artabileceğini söyledi. ABD Merkez Bankası (Fed) yöneticilerinin sözle yönlendirmeleri ile piyasalar üzerinde etkili olduğunu bildiren analistler, teknik açıdan dolar endeksinde 112,5'in direnç, 111,4'ün destek konumunda bulunduğunu açıkladı.

THY kampanya ne zaman 2022? Uçak biletleri ne zaman indirime girer?

Aile Destek Ödemeleri Ekim ayının kaçında yatıyor? Eylül ayı Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak?

Memur enflasyon farkı ne kadar? 2023 memur maaş zammı ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön