04 / 05 / 2024

Dolar çakılacak diyen Necmettin Batırel'den yeni bomba haber! Bu habere sevineceksiniz

Dolar çakılacak diyen Necmettin Batırel'den yeni bomba haber! Bu habere sevineceksiniz

Dolar ile ilgili yapmış olduğu yorumları ile tanınan ekonomist Necmettin Batırel doların çakılacağını her konuşmasında ifade ederken bu sefer başka bomba bir haber geldi. Bu habere sevineceksiniz...



Ünlü ekonomist Necmettin Batırel, 'Enerji hayattır' başlıklı yazısında çarpıcı ifadeler kullanarak bambaşka  açıklamalarda bulundu.  Dolar kurunun uzun zamandır düşeceğini tekrarlayan ekonomist Necmettin Batırel'den Türkiye ile Libya ilişkilerine dair dikkat çeken bomba haberi verdi.

Dolar çakılacak diyen Necmettin Batırel den yeni bomba haber! Bu habere sevineceksiniz  

DOLAR ÇAKILACAK

Necmettin Batırel doların değer kaybedeceğini, hatta doların çakılacağını her konuşmasında yinelemeye devam ediyor. Batırel, ''Dolar 15 TL olacak'' diyerek,  bu seviyelerin haha giriş olduğunu, ilerleyen zamanlarda dolar kurundaki düşüş karşısında ''küçük dilinizi yutacaksınız'' ifadelerini kullandı. Batırel, her zaman yatırımcılara dolar karşısında uyarılarda bulunmaya devam ediyor. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön