17 / 05 / 2024

Dolar, Euro ve altın yeniden şiddetlendi!

Dolar, Euro ve altın yeniden şiddetlendi!

Dolar, Euro ve Sterlin 8 Şubat Çarşamba günü milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Dolar, Euro ve altın bugün yeniden şiddetlendi! Peki bugün dolar, altın, sterlin ne kadar?



KRİPTO PARALARDA SON DAKİKA!

Kripto para piyasalarında ise uzun süredir devam eden düşüş hareketi bugün durdu. Kripto paralar şimdi bir yukarı, bir aşağı çalkantılı bir seyirle devam ediyor. Bitcoin 23 bin 231 dolardan, Ethereum ise 1.676 dolardan işlem görüyor.

 Dolar, Euro ve altın yeniden şiddetlendi!

BRENT PETROL BUGÜN NE KADAR?

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor.  Brent petrolün varil fiyatı bugü  83,74 dolardan işlem görüyor.

Altın fiyatları resmen yerle bir oldu! Altın için son fırsat! Hemen bakın! 8 Şubat 2023 canlı altın fiyatları

Dolar şubat ayında tam bu kadar olacak! Dolar satacaklar bir kez daha düşünün! Son dakika dolar gelişmesi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön