18 / 05 / 2024

Dolar Kurban Bayramı'ndan sonra tam bu kadar olacak! Eyvah, eyvah bu sefer yandık! Analistler şimdi açıkladı!

Dolar Kurban Bayramı'ndan sonra tam bu kadar olacak! Eyvah, eyvah bu sefer yandık! Analistler şimdi açıkladı!

Dolar Kurban Bayramı'ndan sonra büyük bir artış yaşayarak rekor seviyelere ulaştı. Selçuk Geçer adlı bir ekonomi uzmanının tahminleri gerçekleşti ve piyasaları şaşırttı. Detaylar haberimizde...



Merkez Bankası'nın politika faizini aylar sonra artırma kararı, değerli madenler ve döviz kurunda büyük bir etki yarattı. Özellikle dolar kurundaki yükseliş, hafta sonu itibarıyla hız kazanmaya devam etti. Bu durum, dolar ile alım satım yapan ve dolar yatırımı bulunan kişiler arasında kararsızlık ve kafa karışıklığı oluşturdu.

Dolar kurundaki hareketlilik, yatırımcıların rahatlamasını zorlaştırdı. Anlık olarak değişen dolar kuru, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor ve fiyatlardaki yükseliş yatırımcıları sevindirdi.

 Dolar Kurban Bayramı ndan sonra tam bu kadar olacak! Eyvah, eyvah bu sefer yandık! Analistler şimdi açıkladı!

Yatırımcılar, elde ettikleri karları gördükçe doların yeni fiyatını ve hareketlerini anlık olarak izlemeye devam ediyor. Piyasa analistleri, 2023 yılında dolar kurunun 40 TL'ye kadar yükselebileceğini öngörüyor.

Cuma günü itibariyle 25 TL'yi aşmasıyla doların piyasayı sarsması bekleniyor. 2023 yılı Temmuz ayına kadar doların gerçek değerine ulaşması beklentiler arasında yer alıyor.

 Dolar Kurban Bayramı ndan sonra tam bu kadar olacak! Eyvah, eyvah bu sefer yandık! Analistler şimdi açıkladı!

EKONOMİST SELÇUK GEÇER’DEN DOLAR TAHMİNİ!

Seçim sonrasında dolar kurunda yükselişin devam edeceğini ifade eden Selçuk Geçer, doların uzun süredir baskı altında tutulduğunu ve kademeli olarak gerçek değerine geleceğini belirtti. Bayramdan sonra 35-40 TL seviyesinin daha görülebileceğini ifade etti. Bu açıklamalarıyla dikkat çeken Geçer, birçok piyasa analistinin de 2023 yıl sonu dolar kuru tahmini olarak 40 TL rakamını öngördüğünü belirtti.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde! Emekli Temmuz 2023 zammıyla tüm rakamlar yenilendi! Maaşlar rekora koşuyor!
Aile Bakanlığı'ndan flaş zam kararı! Bu parayı almak isteyenler hemen baksın!
Tapu işlemlerinde yeni devir başlıyor! Ev alım satımı yapacaklar önce buraya baksın!

Geri Dön