Kent Haberleri

Dolar önümüzdeki hafta tam bu kadar olacak! Selçuk Geçer pat diye açıkladı! Dolar borcu olanlar dondu kaldı! Acil bakın

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların, dolar alıp satmak isteyen vatandaşların odağında olmaya devam ediyor. Herkes doların ne kadar olacağını merak ederken Selçuk Geçer pat diye açıkladı! Dolar önümüzdeki hafta tam bu kadar olacak! Dolar borcu olanlar dondu kaldı! Acil bakın.Bu hafta içi piyasalarda hareketli gelişmeler yaşanırken doların yönü adım adım izlendi

Yatırımcılar ''dolar ne olacak, dolar ne kadar olacak, dolar yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Bu hafta içi piyasalarda hareketli gelişmeler yaşanırken doların yönü adım adım izlendi. Bu hafta  Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının açıkladı. Banka faizleri 8,50 seviyesine düşürmesi ile gözler dolara çevrilirken dolar yatay seyrini korudu. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar önümüzdeki hafta tam bu kadar olacak! Selçuk Geçer pat diye açıkladı! Dolar borcu olanlar dondu kaldı! Acil bakın.

SELÇUK GEÇER DOLARIN GELECEĞİ SEVİYEYİ PAT DİYE AÇIKLADI!

Doların ne kadar olacağı milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar dolar yükselecek mi düşecek mi? sorusunun yanıtını araştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda uzmanların ve ekonomistlerin dolar yorumlarını da takip ediyor. Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların Şubat ayı içinde 24 TL olacağını söyledi. Dolar haftayı sakin seyirle kapatırken gözler önümüzdeki haftaya çevrildi. Şubat ayının bitmesine sayılı günler kalırken Selçuk Geçer dolar yorumunu tekrarladı ve 24 TL olacağını açıkladı.

PİYASALARDA BU HAFTA NELER OLDU?

Bu hafta piyasalarda kritik gelişmeler yaşandı. TCMB Para Politikası Kurulu toplantısında 1 hafta repo faizi niteliğindeki politika faizini 50 baz puan indirdi. 

Dün, FED'in favori enflasyon endeksi PCE ön plana çıktı. Yıllık çekirdek PCE enflasyonunun yüzde 4.3 olması bekleniyor. ABD'de ayrıca tüketici güveni ve yeni konut satışları takip edildi.

Peki bugün dolar ne kadar? Dolar/TL kaç lira? 25 Şubat 2023 dolar kaç lira? 25 Şubat Cumartesi dolar ne kadar oldu? Bugün dolar kuru kaç lira? 25 Şubat 2023 dolar/TL kuru 

 

25 ŞUBAT CUMARTESİ DOLAR/TL NE KADAR? DOLAR BUGÜN KAÇ LİRA? SON DAKİKA DOLAR KURU

Son dakika dolar/TL kurundaki gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yurt içi piyasalarının kapalı olmasından dolayı dolar kuru yurt dışı piyasalardan takip ediliyor. Bugün dolar endeksi 105,195 seviyesi ile yüzde 0,63 yükseldi. Dolar değer kezanmaya devam ediyor.  Dolar/TL alış fiyatı 19,098 TL, satış fiyatı 19,153 TL seviyesinden değerleniyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,206 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi 25 Şubat 2023 günü 1,0549 ile aşağı yönlü hareket ediyor.

Altın fiyatları resmen un ufak oldu! Bu rakamları gören kahroldu! Hemen bakın! 25 Şubat 2023 canlı altın fiyatları