10 / 05 / 2024

Dolar tahminleri ile yüreklere korku salan Selçuk Geçer'den flaş altın açıklaması! Hemen bakın!

Dolar tahminleri ile yüreklere korku salan Selçuk Geçer'den flaş altın açıklaması! Hemen bakın!

Selçuk Geçer, altın fiyatlarında rekor beklentisiyle konuştu ve zengin olmak isteyenlerin parasını altına yatırması gerektiğini söyledi.



Geçer'in açıklamaları "Zengin olmak isteyen parasını buna yatırsın" sözleriyle başladı ve altın fiyatlarında beklediği yeni rakamları paylaştı. Uzmanın bu uyarıları yatırımcıların ilgisini çekti ve Geçer, dolara ve altın yatırımına dair yeni uyarılarını da paylaştı.

ALTIN FİYATLARI NE ZAMAN ALINIR? SATILIR?

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in açıklamaları, altın fiyatlarındaki ciddi yükselişe işaret etti. Uzman, yükseliş trendinin devam ettiğini ve son bir haftada önemli bir artış yaşandığını söyledi. Yatırımcıların aklındaki en önemli sorular olan "Altın ne zaman alınır?" ve "Altın ne zaman satılır?" sorularına da yanıt veren Geçer'in açıklamaları dikkatle takip ediliyor.

ASIL SIÇRAYIŞ O ZAMAN OLACAK!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in açıklamalarına göre, ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz kararı ile birlikte ani bir yükseliş yaşayan altın fiyatları, yatırımcıların merak konusu haline geldi. Geçer, sıklıkla yöneltilen soruları yanıtlayarak altın fiyatlarının henüz zirve görmediğini ve FED'in faizleri tepe noktasına ulaştırması durumunda daha büyük bir sıçrama yaşanabileceğine dikkat çekti. Yatırımcıların bu süreçte dikkatli olması gerektiğini belirtti.


Geri Dön