23 / 07 / 2024

Dolar ve altın da birden uçuşa geçecek! İslam Memiş o tarihi açıkladı!

Dolar ve altın da birden uçuşa geçecek! İslam Memiş o tarihi açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, şok tahminlerini yatırımcılar ile paylaştı. İşte Memiş’ten son açıklamalar!




Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarının kulak vermesi gereken uyarıları ifade etti. Gram altın ve gram gümüş için yeni tahminlerini, yatırımcılar ile paylaştı.

ALTIN YATIRIMCILARI AMAN DİKKAT!

Uzman İslam Memiş, açıklamaları ile altın yatırımcılarını uyarırken, yatırım tavsiyesi olmadığını ama net bir tarih vererek o güne dikkat çekti.

Memiş, Dolar'ın stabil bir şekilde işlem gördüğünü söyleyerek, daha fazla düşüşe izin verilmeyeceğine dair bir izlenim olduğunu söyledi. Serbest piyasalarda 19 lira işlem gören Dolar'ın, Haziran ayından sonra 24 ila 25 seviyelerinde olabileceğini beklediklerini duyurdu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,15 Şubat tarihini işaret ederek, "Yatırım araçları tam sınır noktada, göbek noktada benim tabirimle. Piyasaların bir hikayeye ihtiyacı var, en yakın bahane de Fed. Önümüzdeki hafta Fed fiyatlaması biraz daha konuşulur" ifadelerine yer verdi.

Dolar yatırımcılarının dikkatini bu yöne çekecek açıklamayı da uzman isim kendisi yaptı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, Dolar'ın stabil bir şekilde işlem gördüğünü belirterek daha fazla düşüşe izin verilmeyeceğine dair bir izlenim olduğunu söyledi. Serbest piyasalarda 19 lira işlem gören Dolar'ın, Haziran ayından sonra 24-25 seviyelerinde olabileceğini beklediklerini açıkladı. Doların Haziran ayında 6 TL civarında yükselmesi, dolar yatırımcılarının dikkatini çekti. Yatırım tavsiyesi olmadığına değinen İslam Memiş, piyasanın dikkatle izlenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Uzman isim İslam Memiş, “Altınının yarısını gümüşe çevirebilirsiniz şeklinde uyarılarım vardı, bu hala geçerli. Ons gümüş 23.37 seviyesinde. Geri çekilmeden bahsediyorum, bu gerçekleşiyor. 22.80 destek seviyesini beklemeye devam ediyorum. Altın ile gümüş alacaklar için bu güzel fırsat sunuyor. Gram tarafı da oldukça ucuz. Yıllık bazda 20 lira gram gümüş, 40 dolar ons gümüş seviyelerini beklemeye devam ediyorum” dedi.

Oturduğu ev satılan kiracının hakları nelerdir?

1100 TL ikramiye tarih mi olacak? Bayramda emekliler çifte bayram yaşayacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön