29 / 04 / 2024

Dolardaki düşüş yanıltmasın! Tüm piyasa bu detaya odaklandı, herkes nefesini tuttu

Dolardaki düşüş yanıltmasın! Tüm piyasa bu detaya odaklandı, herkes nefesini tuttu

Dolar, TL seviyelerine bugün 15.90-16 TL'den başlarken, yeniden 15.85 seviyelerine indi. Fakat analistler, dolardaki bu düşüşün yanıltmaması gerektiğini belirterek, grafikteki genel ortalama kırılmadan doların düşmesinin zor olduğunu ifade ediyor.



Türkiye'de kur korumalı mevduatın ardından dolar ilk kez 15 TL ve üzerini görmüştü. Merkez Bankası doları düşürmek için her ne kadar harekete geçerek, piyasaya para pompalasa da henüz tam istenilen düşme yakalanamadı.

DÜŞÜŞ YANILTMASIN

Bu sabaha 15.90 TL seviyesinden giriş yapan dolar, öğleden sonra meydana gelen 5 kuruşluk düşüşün ardından yeniden 15.85 seviyesinden işlem görmeye başladı. Fakat analistlere göre bu göstermelik bir düşüş.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön