03 / 05 / 2024

Doları o tarihten sonra kimse tutamayacak! Freni patlamış kamyon gibi geliyor!

Doları o tarihten sonra kimse tutamayacak! Freni patlamış kamyon gibi geliyor!

Dolar ve Euro'da yükseliş devam ederken,  Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, yatırımcılar için çok önemli uyarılar yaptı. Selçuk Geçer dolar kurunun göreceği seviyeyi de vererek, "19 liraya hazır olun" diye konuştu.



"DOLAR KURUNDA 19 TL'YE HAZIR OLUN"

Dolar kuru ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Euro/Dolar paritesinin bozulmasıyla piyasalarda adeta yeni sürecin sinyalleri verilirken Selçuk Geçer de dolar için hazır olun uyarısı yaptı.

Ekonomist Selçuk Geçer dolar kurunda 19 TL'ye hazır olunması gerektiğini dile getirerek, dolar kurundaki ilk hedefin 19 lira olacağını dile getirdi.

Yaptığı açıklamada eğer bu seviyeye önümüzdeki günlerde gelinirse şaşırılmaması gerektiğini dile getiren Selçuk Geçer, dolar kurunun 27 Aralık tarihinde 12 liraya geldiğini söyleyerek, bunun artık mümkün olmadığını da kaydetti.

Doları o tarihten sonra kimse tutamayacak! Freni patlamış kamyon gibi geliyor!

Ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası'nın o dönem 20- 30 milyar dolarlık bir para harcadığını ve söz konusu bu maceranın toplam sürecinin 5 ay olduğunu dile getiren Selçuk Geçer, 5 ay içinde 12 TL'den yeniden 18.20 TL'ye yükseldiğini de sözlerine ekledi.


DOLAR/TL KURU ROKET GİBİ FIRLIYOR

Dolar/TL kuruna ilişkin yüksek tahminleri ile dikkat çeken  Selçuk Geçer, kötü politikalar sonucunun bedelinin ağır olacağını tekrarladı ve doların göreceği seviyeyi de açıkladı. Yıl sonunda 30 TL'ye dikkat çeken Selçuk Geçer, "Dolar yılı 25 -30 TL seviyelerinde tamamlarsa, öpüp başınıza koyun. Bu daha iyi günlerimiz" uyarısını yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön