19 / 05 / 2024

Doların 10 gün sonra geleceği rakam açıklandı! Bakmadan sakın uyumayın

Doların 10 gün sonra geleceği rakam açıklandı! Bakmadan sakın uyumayın

Merkez Bankası tarafından verilen faiz kararının ardından doların ne kadar olacağı merakla beklenmeye başladı. Analistler, doların 10 gün sonra geleceği seviye hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.



Öncelikle analistlere göre dolarda bu yakın 10 gün içerisinde çok büyük bir değişiklik olmayacak. Yani dolar yine 18.18 ve 18.40 seviyeleri arasında gidip gelecek. Bu seviyelerden yukarı çıkıp 19 TL seviyelerini zorlaması ise şu an için zor. Doların 19 TL ve üzerini görüp görmeyeceği ise bu ay içerisinde açıklanacak veriler ve hükümet tarafından atılacak ekonomik adımlarla ilişkili olacak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön