Kent Haberleri

Doların 22 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dolar borcu olanlar bu rakamı görür görmez resmen yıkılacak! Hemen bakın!

ABD'de geçen hafta cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verisi sonucu dolar endeksi yükseldi ve dolar değer kazandı. Bu yükseliş devam edecek mi? Dolar ne kadar olacak? Doların 22 gün sonra nasıl olacağı belli oldu!  Dolar/TL kuru yukarı yönlü hamlelerine devame derken yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler güncel dolar kurunu araştırıyor

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru yukarı yönlü hamlelerine devame derken yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler güncel dolar kurunu araştırıyor. Geçiğimiz hafta cuma günü açıklana tarım dışı istihdam verilerinden sonra dolar kurunda yükseliş başladı. Yatırımcılar bu yüskelişin devam edipmetmeyeceğini merak ediyor. Dolar ne olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Doların 22 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dolar borcu olanlara resmen yıkılacak! Bu rakamı görenler ayakta duramayacak!
 

DOLAR  22 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını 3 Mayıs günü açıklayacak. Karar sonrası doların yönünü belli olacak.Anaslitler ise kararın hemen ardından doların ne kadar olacağını açıkladı. Analistlere göre ABD'de artan resesyon endişelerinden sonra ABD Merkez Bankası'nın (Fed) şahin adımlarını sonlandırabileceğine yönelik beklentilerin güçlendiğine dikkat çekildi. Bu durumun dolar karşısında diğer para birimlerini desteklediği belirtildi.

Fed'in gelecek ay 25 baz puan faiz artması bekelniyor. Bu yöndeki öngörülerin yüzde 58'den 42'ye indiği konuşuluyor.

 

DOLAR BORCU OLANLAR DİKKAT!

Doların yönü ile ilgili uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. Dolar yorumları ile bilenen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarınn seçimlerden sonra 35 TL olacağını söyledi. 

Doların yükselmeye devam edeceğini söyleyen Geçer, dolar borcu olanları uyardı.

Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kaç lira? Bugün dolar kaç lira? 10 Nisan 2023 Dolar/TL kuru.

 

DOLARDA SON DURUM! 10 NİSAN 2023 DOLAR/TL KURU!

Dolar/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru 19,644 TL'den alınıp, 19,690 TL'den satılıyor. Dolar endeksi ise 1,0907 bandında hareket ediyor. 

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları