05 / 05 / 2024

Doların sadece 5 gün sonra geleceği seviye açıklandı! Hemen bakıp dövizciye koşun

Doların sadece 5 gün sonra geleceği seviye açıklandı! Hemen bakıp dövizciye koşun

Merkez Bankası bugün faiz kararını açıklayacak. Merkez Bankası'nın faizi sabit tutma kararının ardından doların 18 TL üzerine çıkması bekleniyor. 5 gün sonra ise doların geleceği seviye açıklandı. İşte o seviye.



SELÇUK GEÇER DE BENZER AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Dolarla ilgili yaptığı tahminlerle bilinen Selçuk Geçer de yukarıdakilere benzer değerlendirmelerde bulunmuştu. Selçuk Geçer'in iddiasına göre baskılanan dolar 2 hafta içinde atağa geçip 18 liranın üstüne çıkacak. Bu süreçte Amerika Merkez Bankası FED'in faiz kararı ile enflasyon verisinin çok önemli olduğunu belirten Selçuk Geçer, 'Parite etkisi olmazsa Türkiye'nin koşulları gereği oluşacak bir yara var. Bir iki hafta içinde 18 liranın üzerine giden sonra hızlı bir şekilde 18,80 giden dolar olacak. Yani 12 liraya düşmez. Eylül sonunda bir bakacağız ki dolar 21 seviyelerinde." 
 

Konut ve kira artışlarına karşı yeni reçete yazıldı! Ofisler eve dönüşüyor! 

Sağlık Bakanlığı 1356 engelli işçi alımı yapıyor! Başvuru için geç kalmayın! İşte başvuru şartları! 

131 bin TL’ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik evler kaç TL? 18 Ağustos 2022 fiyat listesi…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön