29 / 04 / 2024

Dolar/TL düşüşe geçti! Bugün dolar/TL kuru ne kadar oldu? 27 Ekim Cuma dolar kaç TL?

Dolar/TL düşüşe geçti! Bugün dolar/TL kuru ne kadar oldu? 27 Ekim Cuma dolar kaç TL?

Dün Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Banka, faizleri politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. Kararın ardından piyasalarda hareketlilik görülürken dolar kuru bugün güne düşüşle başladı. 27 Ekim Cuma dolar ne kadar oldu? 



27 Ekim Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Dolar alış satış fiyatı kaç lira? sorularını araştırıyor. Piyasalar tarafından merakla beklenen Merkez Bankası faiz kararı dün açıklandı. Merkez Bankası politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. Kararın ardından altın ve dolar yeni güne düşüşle başladı.

DOLAR GÜNE YÜZDE 0,43 DÜŞÜŞLE BAŞLADI!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe yüzde 0,43 düşüşle başladı. Yatırımcılar ''dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı 28,106 TL, satış fiyatı 28,149 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0560 bandında hareket ediyor.

Dolar/TL düşüşe geçti! Bugün dolar/TL kuru ne kadar oldu? 27 Ekim Cuma dolar kaç TL?

MERKEZ BANKASI FAİZLERİ YÜKSELTTİ!

Merkez Bankası faiz kararı dün saat 14:00'da açıklandı. Aktarılan son dakika detaylarına göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCBM) politika faizini 500 baz puan artırdı ve yüzde 35'e yükseltti.

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, piyasa beklentileri doğrultusunda faiz artırımı yaptı. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada parasal sıkılaştırmanın süreceği kaydedildi.

Dolar/TL düşüşe geçti! Bugün dolar/TL kuru ne kadar oldu? 27 Ekim Cuma dolar kaç TL?

Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada kurulun dezenflasyonun en kısa zamanda tesisi, enflasyon beklentilerinin çıpalanması ve fiyatlama davranışlarındaki bozulmanın kontrol altına alınması amacıyla parasal sıkılaştırma sürecinin devamına karar verdiği kaydedildi.

Yapılan açıklamada enflasyonun 2023 yılının 3. çeyreğinde öngörülenin üzerinde gerçekleştiği belirtilerek, son dönemlerde etkili olan ücret ve kur kaynaklı maliyet yönlü baskılar ile vergi düzenlemelerinin enflasyona geçişinin önemli ölçüde tamamlandığı belirtildi.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın geri vites yaptı! İbreler kırmızıda! Bugün gram, çeyrek, Ata altın kaç TL?

Dolar kurundaki artışın arkasındaki sır! Bu bir dolar tahmini değil diyen Ekonomist Alaattin Aktaş resmen açıkladı!

Dolar bugün yeni rekorunu test etti! 25 Ekim Çarşamba dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç TL?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika dolar kuru açıklaması! Hareketlilik beklemiyoruz!

Geri Dön