05 / 05 / 2024

Dolar/TL güne nasıl başladı?

Dolar/TL güne nasıl başladı?

Milyonların takip ettiği dolar/TL, haftanın son gününe yükselişle başladı ve şu dakikalarda 9,59 seviyelerinde işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL, dün en düşük 9,47 ve en yüksek 9,6310 seviyelerine ulaştı. Dolar günü 9,5434 seviyesinde kapattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, haftanın son gününe yükselişle başladı. Dolar şu dakikalarda 9,59 seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL, 11,2045'den, sterlin/TL de 13,2369 lirada satışa sunuluyor.

Dolar/TL güne nasıl başladı?

Dün yüzde 0,6 düştükten sonra dolar endeksi yüzde 0,1 artışla 93,4'te, euro/dolar paritesi yüzde 0,1 düşüşle 1,1670'te.

Analistler, tedarik zincirindeki aksamaların etkilerinin bazı şirket bilançolarında görüldüğünü ve risk iştahını azalttığını bildirdi.

Dolar/TL güne nasıl başladı?

Analistler, bugün Almanya ve Euro Bölgesi'ndeki büyüme ile Euro Bölgesi'ndeki Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verilerinin takip edileceğini belirtti.

Dolar/TL 9,56 seviyelerinde!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön