06 / 05 / 2024

Dünya devi Bloomberg Türkiye ekonomisi analizi yaptı! Yüksek enflasyona rağmen…

Dünya devi Bloomberg Türkiye ekonomisi analizi yaptı! Yüksek enflasyona rağmen…

Türkiye ekonomisinde büyümeye devam ederken geçen hafta konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İngiliz The Economist'in sonrasında Bloomberg de bir analiz yayımladı. İşte detaylar…



ABD'de ve Avrupa ülkelerinde ekonomi can sıkarken, Türkiye ekonomisinde büyüme ivmesi hızını kesmiyor. Türkiye'de artan enflasyon rakamlarına rağmen büyüyen bir ekonominin olması dünyanın dikkatinden kaçmıyor. Geçen hafta The Economist'in Türkiye değerlendirmesinin ardından dikkat çeken başka bir analiz de Bloomberg'den gelmiş oldu. ABD merkezli medya kuruluşu Bloomberg, Türkiye ekonomisini, 'son 20 senenin en kötü enflasyonuna rağmen güçlenmeye devam ediyor' ifadeleri ile yorumladı.

Yapılan haberde, "Dünyanın en kötü enflasyon krizlerinden sadece biri hala Türkiye ekonomisini rayından çıkarmış değil" kelimeleri kullanılırken, Türkiye ekonomisinin G - 20 ülkelerinin bir çoğundan daha fazla büyüdüğünün de görüldüğü ifade edildi.

Dünya devi Bloomberg Türkiye ekonomisi analizi yaptı! Yüksek enflasyona rağmen…

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön