03 / 05 / 2024

Dünya devi Netflix batıyor mu? Popüler internet televizyon ağı açıkladı

Dünya devi Netflix batıyor mu? Popüler internet televizyon ağı açıkladı

Dünya ünlü internet televizyonu Netflix, 2022 yılının ikinci çeyreğinde bir milyona yakın kullanıcı kaybetmesi akıllara, ”Netflix, batıyor mu” sorusunu getirdi. İşte detaylar…



ARTIK FARKLI BİR YAPIYA GEÇİYOR

Bloomberg tarafından açıklanan paylaşımlara göre; Netflix hesabına farklı bir konumdan erişmek isteyen kişiler, 2,99 dolar karşılığında ek ‘ev’ satın almak zorunda olacaklar. Netflix’teki ‘ev satın alma’ özelliği, 2 haftadan uzun bir süre hesabınızın farklı bir evde bulunması durumunda zorunlu kılınıacak. Mobil cihazlardaysa böyle bir sınırlama olmayacak. Netflix’e telefon, tablet veya dizüstü bilgisayar vb cihazlardan girmeniz durumunda konumunuza göre ekstra ev ücreti ödemek zorunluluğunda bulunmayacaksınız. Bunlarla birlikte; tatildeyseniz, Netflix’e televizyondan erişmeniz halinde de bu ücrete tabi alınmayacaksınız.

NEDEN BÖYLE BİR ÖNLEME GİDİLİYOR?

Neden bu tarz bir uygulamaya gidildiği ise çok merak edilen konular arasında. Bu sorunun cevabını da Netflix’in daha önceki açıklamalarından bulabiliriz. Ünlü şirket, son on yılda ilk kez abone kaybına uğramasıyla birlikte paylaştığı açıklamasında 100 milyondan fazla miktarda evin tek bir hesap kullandığını bildirmişti. Bu şekilde de abone kaybının sebeplerinden biri olarak göstermişti.

Dünya devi Netflix batıyor mu? Popüler internet televizyon ağı açıkladı

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş gram altının gerçek fiyatını açıkladı! Keşke dolarım olsaydı diyenlerin sırası

Artık çalışmadan emekli olmak mümkün! Ev hanımları çalışmadan nasıl emekli olur?

Artık 400 bin liranın altında sıfır araç bulmak imkansız! İşte 2022 Temmuz ayı sıfır araba fiyat listesi

 


Geri Dön