14 / 05 / 2024

Dünyaca ünlü banka rakam açıkladı! Bu haber, altın yatırımcısın çok heyecanlandıracak!

Dünyaca ünlü banka rakam açıkladı! Bu haber, altın yatırımcısın çok heyecanlandıracak!

Altınla ilgili çok önemli bir merkezden öyle bir tahmin yapıldı ki!.. Bu emtianın 2023 yılı seyri için çok iddialı bir öngörüde bulunan uzman yatırımcıyı oldukça heyecanlandıracak!



Ekonomi gazetesinden Evrim Küçük’ün haberine göre,  faiz artırımlarının yavaşlaması halinde 2023 yılı içinde altın fiyatının 2500- 4000 dolar/ons aralığına ulaşabileceğini tahmin ettiklerini vurgulayan Kiener, "Altında büyük bir hareket görmek için iyi bir şans bulunduğunu ve bu oranın yüzde 10 veya 20’lerden çok daha fazla olacağını söyledi.

2023’ün, altında yeni zirvelerin görüldüğü bir hareket yılı olacağını dile getiren Kiener, durgunluk nedeniyle birçok merkez bankasının faiz artırımlarını yavaşlatabileceğini ve bu durumun da altını anında daha cazip hale getirmesine yol açabileceğini savundu.

Dünyaca ünlü banka rakam açıkladı! Bu haber, altın yatırımcısın çok heyecanlandıracak!

Dünya Altın Konseyi’nin açıklamasına göre, merkez bankaları üçüncü çeyrekte 400 ton altın satın aldı ve böylece 2018'in aynı döneminde 241 ton olan önceki rekoru neredeyse ikiye katladı.

1.770, yukarıda 1.836 önemli Kısa vadeli hareketlere bakıldığında ise şu sıralarda ons altının fiyatı 1.800-1.815 aralığında sakin bir seyir izliyor.

Bu hafta Fed üyelerinden açıklama gelmemesi nedeniyle piyasalarda Fed kaynaklı bir fiyatlama yaşanmadı. Diğer taraftan Çin'de açılmalar başlamasına rağmen vaka sayıları artıyor. Bu da, dünya ekonomilerini tedirgin ediyor.

Altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası! Yer yerinden oynadı! Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön