08 / 05 / 2024

Dünyanın en zengin erkeği ve kadını belli oldu! İki ortak yönleri var

Dünyanın en zengin erkeği ve kadını belli oldu! İki ortak yönleri var

Forbes'un Milyarderler Listesi'nin zirvesinde teknoloji değil, mağazacılık önde. Dünyanın en zengin erkeği ve kadını belli oldu İki ortak özellikleri var. İşte tüm detaylar...



211 MİLYAR DOLARLIK SERVET

Louis Vuitton el çantaları, Tiffany pırlanta yüzükler, Christian Dior ürünleri ve Sephora kozmetik ürünleri de dahil olmak üzere 75 markalık imparatorluğu yöneten 74 yaşındaki Arnault, 10 Mart itibarıyla 211 milyar dolarlık bir servetle Amerikan teknoloji devlerini geride bıraktı. Forbes'a göre gelir, kâr ve LVMH hisselerinin tümü rekor seviyelere çıkarak Arnault'nun servetine son 12 ayda 53 milyar dolar kattı.

80.5 MİLYAR DOLARLIK SERVET
L'Oreal'in varisi ve yönetim kurulu üyesi Francoise Bettencourt Meyers Forbes'un listesine göre dünyanın en zengin kadını. Küresel listede de 11. sırada yer alıyor. Forbes'un dünyanın en zengin kadınları listesinde üç yıl üst üste birinci olan 69 yaşındaki Bettencourt-Meyers'in tahmini net serveti 80,5 milyar dolar. Şirketinin uluslararası kozmetik markaları arasında Kiehl's, Lancôme, Maybelline New York ve Essie bulunuyor. Forbes'a göre L'Oréal'in varisi, kozmetik devinin son 12 ayda hisselerindeki %12'lik artış sayesinde üst üste üçüncü kez dünyanın en zengin kadını unvanını korudu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön