15 / 05 / 2024

Dünyanın gözü bu fuarda… Vestel de yeni ürünlerini tanıttı! İşte dikkat çeken ürünleri…

Dünyanın gözü bu fuarda… Vestel de yeni ürünlerini tanıttı! İşte dikkat çeken ürünleri…

2-6 Eylül arası Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen IFA Tüketici Elektroniği ve Beyaz Eşya fuarında Vestel de yerini aldı. Vestel, fuarda yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. 



Vestel’in fuarda tanıttığı ürünlerden biri de bataryasını kendi ürettiği yeni şarjlı dik tip süpürgeydi. Süpürgenin tasarım ve üretimi tamamıyla yerli kaynaklarla yapıldı. Seri üretimine de başlanacak şarjlı dik tip süpürge Vestel S50, mıknatıslı duvara asma aparatı ile kullanılıyor. Şarjlı dik tip süpürgelerde en önemli sorun şarjının uzun süre gitmemesi. Vestel S50, tek şarjla 80 dakikaya kadar çalışabiliyor. Süpürgenin bir diğer göze çarpan özelliği ise ergonomik tutma sapı ve ergonomik hava çıkış delikleri…

Vestel’in tanıtımını yaptığı bir diğer ürün ise hali hazırda ihraç ettiği Elektrikli Araç Şarj Cihazları (EV Charger)… Vestel, elektrikli araç kullanımının yaygınlaşmasına da katkıda bulunarak daha sürdürülebilir bir gelecek için çalışmaya devam ediyor. 

Vestel, fuarda önümüzdeki yıl piyasaya çıkacak olan telekom ESS bataryasının maketini de tanıttı.  Vestel’in ekran teknolojileri OLED TV, Mini LED TV, Quantum Dot TV, 8K TV, Philie TV ve TV With Me ürünleri de fuarı ziyaret edenlerin yoğun ilgisini çekti.


Geri Dön