28 / 04 / 2024

Dünyanın ilk ve tek 3 boyutlu konut portalı yayına başladı!

Dünyanın ilk ve tek 3 boyutlu konut portalı yayına başladı!

Kullanıcılarına, hem yapımı devam hem de tamamlanıp satışa çıkan tüm inşaat projelerini tek adresten 3 boyutlu sunan www.3DKonut.com açıldı. Sitede şu anda aralarında Vadistanbul, Batışehir, Bosphorus City, Z Office, Vazo Kule, City Center, Kristal Şehir,



3DKonut.com, projelerin Google Earth üzerindeki 3 boyutlu görüntülerinin yanı sıra kat planları, daire tipleri, fiyat bilgileri, bulunduğu lokasyon, hastane, alışveriş merkezi, okul, kreş, metro gibi önemli noktalara olan konumu, iç&dış mekan görselleri, şantiye fotoğrafları, reklam ve tanıtım filmleri, satış ofisi bilgileri, örnek daire görüntüleri ve daha pek çok merak edilen detayı bir arada sunuyor.

 

3DKonut.com, Google Earth tabanlı sektör rehberi 3DLocationEarth.com’un bir projesi olarak ortaya çıktı. Firma yöneticisi Aybars GÖRPE, site ile ilgili yaptığı açıklamada, dünyada bir ilke imza atarak, 3 boyutlu bir konut portalı oluşturduklarını söyledi. Son beş yılda yüzlerce inşaat projesini Google Earth’te taşıdıklarını belirten Görpe, “3DKonut.com’u, sektörün ihtiyaçları ve yaşanılan eksiklikleri dikkate alarak kurguladık. Sitede, yerel bazda iş yapan müteahhit firmalardan dev projelere imza atan sektör lideri markalara kadar her inşaat şirketinin yönetimi tamamen kendisine ait olan 3 boyutlu bir firma ve proje sayfası var. Burada hem kendileri hem de projeleri ile ilgili tüm detayları paylaşabiliyorlar. 3DKonut.com, ziyaretçilerine ise şu anda yaklaşık 1.100 projeyi bir arada görebilme fırsatı sunuyor. Kullanıcılar, projelerle ilgili merak ettikleri tüm detayları burada bulabiliyor, projeler arasında karşılaştırma yapabiliyor, site üzerinden inşaat firması ile anında iletişim kurabiliyor” dedi.


Geri Dön