19 / 05 / 2024

3d konut portalı

3d konut portalı

Kullanıcılarına, hem yapımı devam hem de tamamlanıp satışa çıkan tüm inşaat projelerini tek adresten 3 boyutlu sunan www.3DKonut.com açıldı. Sitede şu anda aralarında Vadistanbul, Batışehir, Bosphorus City, Z Office, Vazo Kule, City Center, Kristal Şehir,

İngiltere'de konut fiyatları tarihi seviyelere yaklaştı!

Online emlak portalı Rightmove tarafından açıklanan resmi verilere göre İngiltere'de konut fiyatları, aylık yüzde 1,1 ya da 4.207 pound artış göstererek 372.324 GBP'ye yükseldi ve tarihi seviyelere yaklaştı.

3D Beton Yazıcı Teknolojisi ile konut devri başladı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında 3D teknolojisi ile inşa edilen konutları kaleme aldı.

Ankara'da öğrenciler için kiralık ev portalı hizmete alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehre üniversite okumaya gelen ve kiralık konut arayan öğrenciler için ev arama portalı oluşturulduğunu açıkladı.

Ukrayna'da konut fiyatları arttı!

Ukrayna'da LUN portalının analistleri, başkent Kiev’de emlak piyasasındaki fiyatların güncel istatistiklerini açıkladı. Şu anda Kiev’de 145 konut kompleksi inşa ediliyor, 32 proje ise henüz hazırlık aşamasında.

TOKİ 2020 ucuz konut projelerine e-Devlet'ten de başvuru yapılabilecek!

TOKİ tarafından, dar gelirli vatandaşlara yönelik, "100 Bin Sosyal Konut Projesi" kapsamında inşa ettirilecek konutlara başvurular, Dijital Türkiye Portalı (e-Devlet kapısı) üzerinden de yapılabilecek...

NEF 3D yazıcıyla ev üretimine başlıyor!

NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, konut inşasında iki ay sonra 3D yazıcıyla ev üretimine başlayacaklarını söyledi.

Nef 3D yazıcı ile ev yapacak!

Konut yapımında metodu değiştiren Nef, yeni atılımlara hazırlanıyor. Şirket bu yıl 3D yazıcı ile ev yapacak....

3 boyutlu uygulama Yalova'da konut bulmayı kolaylaştırıyor!

Yalovalılara beğendikleri markalı konut projelerini satış ofislerine gitmeden internet üzerinden gezme imkanı veren emlak portalı 3DKonut.com, müşterilerin yaşam stilleri, ihtiyaçları ve hayallerine uygun projeleri tek ekranda sunuyor.

İnşaat sektörüne 3D dopingi!

Dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

3D yazıcı ile konut üretilmesi sektöre yön verecek!

DÜNYA inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Türk inşaat sektöründe 3D yazıcı dönemi!

Dev projelerle dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Türk inşaat sektöründe 3D yazıcı ile konut üretilecek!

Dev projelerle dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Türkiye'deki konut alıcılarının tercihleri neler?

Türkiye'nin emlak portalı hurriyetemlak.com, konut alıcısının tercihlerini açıkladı. Türkiye genelindeki konut arama verilerinden elde edilen bilgiler ışığında hazırlanan rapora göre; en çok yaşamak istediğimiz ev bir apartman dairesi.

3d konut portalı Haberi

3d konut portalı

3DKonut.com, projelerin Google Earth üzerindeki 3 boyutlu görüntülerinin yanı sıra kat planları, daire tipleri, fiyat bilgileri, bulunduğu lokasyon, hastane, alışveriş merkezi, okul, kreş, metro gibi önemli noktalara olan konumu, iç&dış mekan görselleri, şantiye fotoğrafları, reklam ve tanıtım filmleri, satış ofisi bilgileri, örnek daire görüntüleri ve daha pek çok merak edilen detayı bir arada sunuyor.

3DKonut.com, Google Earth tabanlı sektör rehberi 3DLocationEarth.com’un bir projesi olarak ortaya çıktı. Firma yöneticisi Aybars GÖRPE, site ile ilgili yaptığı açıklamada, dünyada bir ilke imza atarak, 3 boyutlu bir konut portalı oluşturduklarını söyledi. Son beş yılda yüzlerce inşaat projesini Google Earth’te taşıdıklarını belirten Görpe, “3DKonut.com’u, sektörün ihtiyaçları ve yaşanılan eksiklikleri dikkate alarak kurguladık. Sitede, yerel bazda iş yapan müteahhit firmalardan dev projelere imza atan sektör lideri...