28 / 04 / 2024

Duşta akıllı saatinizi çıkarmak zorunda değilsiniz! Xiaomi Mi Band 6 Migros'ta! 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Duşta akıllı saatinizi çıkarmak zorunda değilsiniz! Xiaomi Mi Band 6 Migros'ta! 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Migros, son zamanlarda en beğenilen akıllı bilekliler arasında yer alan ve yüzerken bile kullanıma uygun olan Xiaomi Mi Band 6'yı satışa sundu! Peki, Migros'ta Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...



Migros, Xiaomi'nin çok satan akıllı bilekliklerinden biri olan Xiaomi Mi Band 6'yı satışa çıkardı! Bu cihazı Migros'un resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi bir şekilde satın alabilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 6, 1.56 inç büyüklüğünde AMOLED ekranıyla kullanıcıların ilgisini çekiyor. 326 PPI piksel yoğunluğuyla kullanıcıların beğenisine sunulan Xiaomi Mi Band 6, 30 Fitness moduyla pek çok kişinin dikkatini çekti.

Duşta akıllı saatinizi çıkarmak zorunda değilsiniz! Xiaomi Mi Band 6 Migros ta! 22 Haziran 2022 fiyat listesi...Xiaomi Mi Band 6, kalp atış hızı ve kan oksijen doygunluğunu seyredebiliyor. Xiaomi Mi Band 6, siyah, mavi, turuncu, sarı, fildişi ve yeşil olmak üzere toplam altı renk seçeneğiyle dikkat çekiyor. Xiaomi Mi Band 6, 50 metreye kadar suya dayanıklılığı bulunuyor. Bu özelllik sayesinde akıllı bilekliğinizi yüzerken ya da duş alırken bile kullanabilirsiniz! Xiaomi Mi Band 6'nın daha uzun pil ömrü için pil tasarrufu modu ile şarjı 14 gün boyunca gidebiliyor. Mi Band 6, manyetik şekilde şarj edilebiliyor.

24 saat boyunca kalp atış hızınızı gözlemleyen Mi Band 6'yla olağan dışı tüm durumlara hazır olabilirsiniz. Xiaomi Mi Band 6,  kalp atış hızınız normalden fazla yükseldiğinde titresşimli uyarılar gönderir.

Peki, Migros'ta Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön