30 / 04 / 2024

Duvarmatik yeni duvar panellerini satışa sundu!

Duvarmatik yeni duvar panellerini satışa sundu!

Duvarmatik'in yeni duvar panelleri yüksek ses ve ısı yalıtım kabiliyeti, çok hızlı ve kolay montaj edilebilmesi, daha ince kullanılması nedeni ile faydalı alan kazandırması gibi son derece etkili özelliklere sahip....




Duvarmatik Duvar Panelleri;  Dış katmanlarında Alçı Lehva, Fibercement ya da Dragonboard, iç katman (dolgu malzemesi) olarak ise işlenmiş EPS ya da dilimlenerek dış katmanlara dikey yapıştırılmış Taşyünü kullanılan ve patentli bir teknik ile üretilen iç/dış cephe duvarlarıdır.


Yüksek ses ve ısı yalıtım kabiliyeti, çok hızlı ve kolay montaj edilebilmesi, hafifliği, deprem esnasında insan hayatına olumlu katkısı, enerji tüketimini minimum seviyelere indirmesi, daha ince kullanılması nedeni ile faydalı alan kazandırması gibi son derece etkili özelliklere sahiptir.


Bünyesinde kullanılan malzemelerin tamamı insan sağlığına zarar vermeyen malzemelerdir.


Panel içerisinde hazır bulunan elektrik tesisat boşlukları kullanılarak sorunsuz ve ekstra işlem gerekmeksizin elektrik tesisatı döşenebilmektedir.


Panellerimizin standart en ölçüsü 60cm, yüksekliği proje boyu kadar (max.320cm)  ve kalınlıkları 6cm-20cm aralığındadır.



DUVAR MODELLERİ


>  EPS Dolgulu Duvar Panelleri

>  TAŞYÜNÜ Dolgulu Duvar Panelleri

>  Yangın Geciktirici Duvar Panelleri

>  Dış CEPHE Duvarı


DUVAR TİPLERİ


Standart Panel:  Standart ebatlı (60cm en x proje boyu x proje kalınlığı), lamba-zıvana geçmeye sahip panel.


Standart Başlangıç Paneli: 20-30-60cm en x proje boyu x proje kalınlığı ebatlarında, her iki tarafı da dişi olan panel. Her bir duvar bloğunun başlangıcında kullanılır.


Kapı Lentosu:   80-90-100cm en x projeye özgü yükseklik x proje kalınlığı ebatlarında, her iki tarafı da erkek geçmeye sahip panel.


Kapı Başlangıç Paneli: 15cm en x proje boyu x proje kalınlığı ebatlarında, her iki tarafı da dişi olan panel. Kapı kasasının montajı için kullanılır.





Geri Dön