17 / 05 / 2024

Duvarmatik yeni duvar panelleri

Duvarmatik yeni duvar panelleri

Duvarmatik'in yeni duvar panelleri yüksek ses ve ısı yalıtım kabiliyeti, çok hızlı ve kolay montaj edilebilmesi, daha ince kullanılması nedeni ile faydalı alan kazandırması gibi son derece etkili özelliklere sahip....

Kentsel dönüşüm yıkımı, skandalı ortaya çıkardı: İki binanın duvarı ortak çıktı!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yıkımları kapsamında yeni bir skandal yaşandı. İstanbul Avcılar'da iki binanın duvarı ortak çıktı... 

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi belli oldu! Rus milyarder kale gibi duvar inşa ettirdi!

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi bir süredir İstanbul'da yaşayan Rus milyarder Abramovic oldu. Evi alır almaz tadilat

A101’de 6 parça tencere seti 500 TL’ye yuvarlak tepsi çeşitleri 27,50 TL’ye, duvar şarjı 140 TL’ye düştü!

A101, 2 Haziran tarihinden itibaren yeni aktüel kataloğunu müşterilerinin beğenisine sundu. A101'de 2 Haziran’da 6 parça tencere seti 500 TL’ye yuvarlak tepsi çeşitleri 27,50 TL’ye, duvar şarjı 140 TL’ye düştü. İşte A101 Market 2 Haziran Cuma fiyat listesi...

Toshiba duvar tipi klima fiyatları ne kadar? İşte 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Sıcak yaz aylarının gelmesi ile birlikte evi, ofisi veya dükkanı için klimayı almak isteyenler klima fiyatlarını araştırıyor. Toshiba duvar tipi klimalar yeni nesil özellikleri ve üstün teknolojisi ile dikaktleri üzerine çekiyor. İşte fiyat listesi 29 Ağustos 2022...

Esenler'de istinat duvarı çöken inşaatta 'zemin iyileştirme yapılmadı' iddiası!

Esenler Belediye Meclisi’nin eski üyesi Ekrem Acar’ın ilçede inşa ettiği proje için yaptığı istinat duvarı, 8 Mayıs’ta çökmüştü. Kemal Şahin, inşaatın yeni ruhsat alması üzerine inşaatta zemin iyileştirme, uygulamayı yerinde kontrol etme gibi işlemlerin yapılmadığını ileri sürdü...

Kartal’da inşaatın istinat duvarı çöktü!

İstanbul'da son günlerde sıkça yaşanan çökme olaylarına bir yenisi daha eklendi. Kartal Yeni Mahalle'de dün saat 16.00 sıralarında bir inşaatın istinat duvarı çöktü.

Türkiye-İran sınırına 144 kilometrelik güvenlik duvarı!

Türkiye-Suriye sınırına örülen güvenlik duvarı sonrasında şimdi İran sınırında, Iğdır-Ağrı arasında yeni bir Türk Seddi inşa ediliyor. İçişleri Bakanlığı'nca Türkiye-İran sınırındaki yapımına başlanan 144 kilometrelik duvar hızla yükseliyor. 

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

TOKİ'den İran sınırına 144 kilometrelik yeni duvar!

Suriye sınırından kontrolsüz geçişlerin önlenmesi için Milli Savunma Bakanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde 688 kilometre uzunluğunda duvar inşa eden TOKİ, İran sınırı için yaklaşık 144 kilometrelik duvarın ihalesini tamamladı

İsrail, Lübnan sınırına duvar inşa edecek!

İsrail, Lübnan’daki kuzey sınırında güvenlik duvarı inşa edecek. Duvarın maliyeti 100 milyon Yeni İsrail Şekel (yaklaşık 28 milyon dolar) olacak.

Aktif Duvar Sistemi konut projelerine yeni soluk getirecek!

Aktif Duvar Sistemi, yeni konut projelerinde yararlı olacak. Bu sistem inşaat sektörüne, konutların maliyetini düşürüp, değerini artıran, satışını hızlandırıp, şirketlerinin kazancını artıran çözümler getiriyor.

Konak Şehit Halit Zilani Çelik İHL'ye istinat duvarı inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gültepe Şehit Halit Zilani Çelik İmam Hatip Ortaokulu’na yeni bir istinat duvarı inşa ediyor.

Nova Mühendislik'ten yeni duvar sistemi Moving Wall!

Müşterilerin isteğine göre şekillenebilen daireler ve ofisler tasarlamak hareketli oda duvarları ile artık çok kolay. Nova Mühendislik tarafından geliştirilen yeni Moving Wall duvar sisteminin projelerde uygulanmasına başlanıyor.

Duvarmatik yeni duvar panelleri Haberi

Duvarmatik yeni duvar panelleri


Duvarmatik Duvar Panelleri;  Dış katmanlarında Alçı Lehva, Fibercement ya da Dragonboard, iç katman (dolgu malzemesi) olarak ise işlenmiş EPS ya da dilimlenerek dış katmanlara dikey yapıştırılmış Taşyünü kullanılan ve patentli bir teknik ile üretilen iç/dış cephe duvarlarıdır.


Yüksek ses ve ısı yalıtım kabiliyeti, çok hızlı ve kolay montaj edilebilmesi, hafifliği, deprem esnasında insan hayatına olumlu katkısı, enerji tüketimini minimum seviyelere indirmesi, daha ince kullanılması nedeni ile faydalı alan kazandırması gibi son derece etkili özelliklere sahiptir.


Bünyesinde kullanılan malzemelerin tamamı insan sağlığına zarar vermeyen malzemelerdir.


Panel içerisinde hazır bulunan elektrik tesisat boşlukları kullanılarak sorunsuz ve ekstra işlem gerekmeksizin elektrik tesisatı döşenebilmektedir.


Panellerimizin standart en ölçüsü 60cm, yüksekliği proje boyu kadar (max.320cm)  ve kalınlıkları 6cm-20cm aralığındadır.



DUVAR MODELLERİ


>  EPS Dolgulu Duvar Panelleri

>  TAŞYÜNÜ Dolgulu Duvar Panelleri

>...