21 / 05 / 2024

duvarmatik özellikleri

duvarmatik özellikleri

Duvarmatik'in yeni duvar panelleri yüksek ses ve ısı yalıtım kabiliyeti, çok hızlı ve kolay montaj edilebilmesi, daha ince kullanılması nedeni ile faydalı alan kazandırması gibi son derece etkili özelliklere sahip....

Vestel BM 5101 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç lira? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel BM 5101 bulaşık makinesi,13 kişilik kapasitesi, 5 yıkama programı ile tek seferde bir makine dolusu bulaşığı yıkar.Sahip olduğu fonksiyonlar ile hijyenik korumalı bir temizlik sunar. Peki Vestel BM 5101 bulaşık makinesi özellikleri neler?

Philips Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge ne kadar? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge , toz temizliği için geliştirilen başlığı ve 70 dakikaya kadar kullanılan pilleri sayesinde kusursuz temizleme performansı sunar. Peki, ürünün diğer özellikleri neler?

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

No frost teknolojisine sahip Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı geniş iç hacim ve hızlı dondurma özelliği ile dikkatleri üzerine çeker. Ayarlanabilir cam raf sayesinde her şeyi dolaba sığdırmak mümkündür.İşte ürünün diğer özellikleri..

Bosch Serie 8 Çamaşır Makinesi’nin özellikleri ve teknik bilgileri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi almak isteyen tüketiciler için en uygun ve en kaliteli çamaşır makinelerini araştırıyor. İşte bu noktada, Bosch Serie 8 Çamaşır Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi cazip fiyatlarla satışta! Özellikleri neler 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi almak isteyen tüketiciler en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırmaya devam ediyor. İşte tam da bu esnada Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

Bosch Blender VitaPower Serie kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Kullanıcıları için 450 wattlık güçlü motoru ile çalışan Blender VitaPower Serie,paslanmaz bıçakları istenilen sonuca 30 saniye içinde ulaşılmasını sağlar.Blender buz kırma, doğrama ve smoothie yapma özellikleri ile dikkat çeker.

Fakir Ekmek Yapma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Ekmek Yapma Makinesi sahip olduğu farklı pişirme teknikleri ve özellikleri sayesinde istediğiniz ekmeği pratik bir şekilde pişirmeyi sağlıyor. Bu ürün çeşitli pişirme programları ve ısı ayarları ile istediğiniz tarifi ortaya koyuyor. Peki ürünün özellikleri neler? 

Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum Çok Amaçlı Pişirici,6 litrelik kapasitesi ve 14 fonksiyonlu pişirme programları sayesinde yüksek performans sergileyerek yemek pişirme süresini kısaltır.Peki çok yönlü kullanım avantajı sunan çok amaçlı pişiricinin diğer özellikleri neler?

Simfer Turbo Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Simfer Tubo fırın farklı pişirme modları ve sahip olduğu tasarımı sayesinde mutfaklarda yerini alıyor. Yemeklerin pratik ve kolay şekilde pişmesini sağlayan fırın ısıyı eşit derecede dağıtan bir sistem sayesinde bunu başarıyor. Peki fırının diğer özellikleri neler?

Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler ve misafiri hiç eksik olmayanlar Arçelik, 6 fincanlık kapasiteye sahip Telve Türk Kahve Makinesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Arçelik kahve makinesi özellikleri neler? İşte Telve Türk kahve makinesi 18 Şubat 2023 fiyat listesi.

Vestel Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel ısı pompalı kurutma makinesi 9 kilogramlık kurutma kapasitesi,kırışık önleme ve narin kurutma fonksiyon özelliği ile karşımıza çıkıyor. Peki Vestel kurutma makinesinin diğer özellikleri neler?

Yeni BMW XM’in fiyatı belli oldu! BMW XM’in teknik özellikleri! 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni BMW XM’in fiyatı belli oldu. Peki, BMW XM’in özellikleri neler? BMW XM’in kaç TL? İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

King Mikser ve Blender Seti kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Ayni zamanda hem mikser hemde blender olarak kullanılan King BlendmasterPro,geniş iç hacmi,8 farklı program sayısı ve 6 döner bıçak sayesinde bir çok ürünün parçalanmasını sağlayan ergonomik tasarıma sahiptir. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

duvarmatik özellikleri Haberi

duvarmatik özellikleri


Duvarmatik Duvar Panelleri;  Dış katmanlarında Alçı Lehva, Fibercement ya da Dragonboard, iç katman (dolgu malzemesi) olarak ise işlenmiş EPS ya da dilimlenerek dış katmanlara dikey yapıştırılmış Taşyünü kullanılan ve patentli bir teknik ile üretilen iç/dış cephe duvarlarıdır.


Yüksek ses ve ısı yalıtım kabiliyeti, çok hızlı ve kolay montaj edilebilmesi, hafifliği, deprem esnasında insan hayatına olumlu katkısı, enerji tüketimini minimum seviyelere indirmesi, daha ince kullanılması nedeni ile faydalı alan kazandırması gibi son derece etkili özelliklere sahiptir.


Bünyesinde kullanılan malzemelerin tamamı insan sağlığına zarar vermeyen malzemelerdir.


Panel içerisinde hazır bulunan elektrik tesisat boşlukları kullanılarak sorunsuz ve ekstra işlem gerekmeksizin elektrik tesisatı döşenebilmektedir.


Panellerimizin standart en ölçüsü 60cm, yüksekliği proje boyu kadar (max.320cm)  ve kalınlıkları 6cm-20cm aralığındadır.



DUVAR MODELLERİ


>  EPS Dolgulu Duvar Panelleri

>  TAŞYÜNÜ Dolgulu Duvar Panelleri

>...