03 / 05 / 2024

Duyan inanamıyor! Garanti Bankası’ndan hiç masrafsız, tertemiz 10 bin lira! Başvuran alıyor!

Duyan inanamıyor! Garanti Bankası’ndan hiç masrafsız, tertemiz 10 bin lira! Başvuran alıyor!

Garanti Bankası’nın yeni kampanyası paraya sıkışmış olanlara ilaç  gibi gelecek.  Peki başvuru şartları neler? Garanti Bankası Nakit Avans herkese çıkıyor mu? İşte detaylar…



Ödeme güçlüğü yaşayan veya acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar çareyi bankalardan kredi çekmekte arıyor. Garanti Bankası’nın 1 Şubat’ta başlattığı nakit avans kampanyası ise  kredi masrafı ve faiz ödeme derdinden kurtararak ikramiye gibi 10.000 TL veriyor.

Peki Garanti Bankası’nın Faizsiz Taksitli Avans Kampanyası için kimler başvurabilir? Nakit avans herkese çıkıyor mu? Başvuru şartları neler?

TEK KURUŞ FAİZ YOK

Bankanın Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyasının cazip yanı, hiç faiz alınmadığı gibi kredi masrafı da talep edilmemesi.

Kampanyaya katılmak için mobil uygulamayı kullanarak müşteri olmak yetiyor.

Şubeye gitmeye gerek kalmadan Garanti BBVA Mobil’den banka müşterisi olduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusu yapılıyor.

 Duyan inanamıyor! Garanti Bankası’ndan hiç masrafsız, tertemiz 10 bin lira! Başvuran alıyor!

SON TARİH NE ZAMAN?

Garanti Bankası’nın taksitli nakit avans kredisi kampanyası 1 -28 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak.

Başvuru onay aldıktan sonra 10.000 TL’yi bulan Taksitli Nakit Avans kredisinden yararlanılabiliyor. Geri ödemesi ise hiç faiz ödemeksizin 6 ay taksitle yapılabiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön