18 / 05 / 2024

Duyan inanamıyor! Garanti Bankası’ndan hiç masrafsız, tertemiz 10 bin lira! Başvuran alıyor!

Duyan inanamıyor! Garanti Bankası’ndan hiç masrafsız, tertemiz 10 bin lira! Başvuran alıyor!

Garanti Bankası’nın yeni kampanyası paraya sıkışmış olanlara ilaç  gibi gelecek.  Peki başvuru şartları neler? Garanti Bankası Nakit Avans herkese çıkıyor mu? İşte detaylar…



Garanti BBVA Mobil’i indirdikten sonra “Müşteri Olmak İstiyorum” adımını izleyerek, ilk defa “Temassız Müşteri Olma Teknolojisi” ile müşteri olanlar, kredi kartı başvuruları onaylandığında nakit avans kullanabiliyor.

KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanyadan faydalanmak için Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olma sürecini tamamlamak gerekiyor.

Garanti BBVA Mobil üzerinden banka müşterisi olanlar, 14 gün içinde Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş  aracılığıyla bireysel kredi kartı başvrusu yaparak, kartları açıldığında kampanyadan yararlanabiliyor.

Kampanya, yalnızca Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden yapılacak kredi kartı başvurularında geçerli.

 Duyan inanamıyor! Garanti Bankası’ndan hiç masrafsız, tertemiz 10 bin lira! Başvuran alıyor!

Kampanya tanımı işlemi,  kişinin kredi kartı başvurusuna onay verildikten 1 gün sonra yapılıyor.

Taksitli Nakit Avans kampanyasından yararlanmak için ayrıca kredi kartının şifresinin belirlenerek kullanıma açılmış olması gerekiyor. Şifresi henüz belirlenmeyen veya henüz kullanıma açılmamış kartlarla kampanyadan faydalanılamıyor.

Kredi kartı 1 Şubat – 28 Şubat 2023 tarihleri arasında açılan kişiler, kampanya kapsamında 31 Mart 2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatını kullanabiliyor.

 EYT’den emekli olanlara bayram ikramiyesi yatacak mı? EYT'de son durum ne?

İslam Memiş bombayı patlattı! Paraları yastık altından çıkarma zamanı! Gram altında büyük fırsatlar geliyor!

Başvurun, hemen almaya başlayın! Tam 1.000 TL ödeniyor!

Milyonlarca vatandaş yararlanacak… Bu ay hesaplara tam 4.337 lira yatacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön