05 / 05 / 2024

Duyduk duymadık demeyin! Philips Airfryer Fritöz Gratis'te indirimde! İşte Philips 11 Mart 2023 fiyat listesi

Duyduk duymadık demeyin! Philips Airfryer Fritöz Gratis'te indirimde! İşte Philips 11 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler dikkat! Sizin için Philips Airfryer Essential Fritöz'ü araştırdık ve indirimle satıldığı yeri bulduk. Philips Airfryer Essential Fritöz Gratis'te indirimde! Sakın kaçırmayın.. 



 Duyduk duymadık demeyin! Philips Airfryer Fritöz Gratis te indirimde! İşte Philips 11 Mart 2023 fiyat listesi
Benzersiz "deniz yıldızı" tasarımı ile Rapid Air Teknolojisi, sıcak havayı döndürerek çok az yağ kullanarak ve ya yerine göre hiç yağ kullanmadan dışı çıtır, içi yumuşacık yiyecekler hazırlamanıza yardımcı olur. 

Sağlıklı yaşam için her yolu deneyenler için Philips Airfryer, sahip olduğu teknoloji sayesinde en sevdiğiniz yemekleri %90'a kadar daha az yağ ile çıtır çıtır pişirmek için sıcak hava kullanır. Bu sayede mutfaklarda yağ kullanım süresi uzar ve bu durum bütçenize yansır. 

NutriU uygulamasındaki tarifler, günlük pişirme için beslenme uzmanları tarafından hazırlanır ve sizin hizmetinize sunulur. Bu uygulama ile ailenizin tercihlerine göre günlük tarif önerileri alabilirsiniz. NutriU uygulamasını kullandıkça ihtiyaçlarınıza daha uygun leziz tarifler deneyebilirsiniz. 

Philips Airfryer Fritöz'ün sahip olduğu 7 ön ayarlı dokunmatik ekran size ısıtma ve ya pişirme konusunda ayarlama yapabilmeniz için büyük katkılar sağlar.Önceden ayarlanmış programlar arasında donmuş atıştırmalıklar, taze kızartmalar, et, balık, tavuk but, kek ve hatta ızgara sebzeleri tek dokunuşla pişirebilirsiniz.

Pişirme özelliğinin yanında soğumuş yemeklerinizi ısıtmak için sıcak tutma moduna basarak yemeğinizi 30 dakikaya kadar ideal sıcaklıkta bekletebilirsiniz. Philips Airfryer sınırsız olanaklar dünyasının kapılarını aralar: kızartma, fırında pişirme, ızgara, kavurma, dehidrasyon, ekmek kızartma, buz çözme, tekrar ısıtma ve daha bir çok konuda size yardımcı olur.

Peki sıcak hava fritözü teknik özellikler neler? En ucuza nereden alıınır?


Geri Dön