12 / 05 / 2024

Duymayan kalmasın! İşte yerli otomobil Togg’un sipariş ve teslim tarihi!

Duymayan kalmasın! İşte yerli otomobil Togg’un sipariş ve teslim tarihi!

Türkiye’de ne zaman ve nasıl satışa sunulacağı merakla beklenen Togg, nihayet bu merakları giderecek açıklamayı yaptı. Peki Türkiye’nin heyecan uyandıran yerli otomobili Togg, ne zaman ve nasıl satışa çıkacak? İşte yanıtı…



Türkiye’de hemen herkesin merakla beklediği Togg’dan heyecan uyandıran yeni bir açıklama geldi.

Duymayan kalmasın! İşte yerli otomobil Togg’un sipariş ve teslim tarihi!

Açıklamaya göre Togg, dijital platformunu Trumore adıyla kullanıma sunduğunu duyururken, ilk etapta sadece Türkiye’de kullanıma açık olacak platform üzerinden Togg akıllı cihazı için ön sipariş vermenin de mümkün olacağını bildirdi.

Milli gururumuz haline gelen ve ”Bir otomobilden fazlası için" yola çıkan Togg, dijital platformu Trumore'un ilk temas noktası olan mobil uygulamasını App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunduğunu duyurdu.

Açıklamaya göre Togg, güçlü iş birlikleri ve pek çok farklı özelliğiyle bir platform olarak konumladığı mobil uygulaması Trumore ile fintek, insurtek, blokzinciri, IoT, yapay zeka gibi yeni nesil teknolojilerle kişiselleştirilmiş, kullanıcı odaklı, akıllı ve empatik bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Togg’un, kullanıcı deneyiminin merkezde yer aldığı "Trumore, Earn.more, Go.more, Play.more ve Scale.more" başlıklarıyla kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli gelişen bir platform olarak Togg mobilite dünyasının yeniliklerini ve fırsatlarını kullanıcılarla buluşturuyor.


Geri Dön