02 / 10 / 2024

Duymayan kalmasın! İşte yerli otomobil Togg’un sipariş ve teslim tarihi!

Duymayan kalmasın! İşte yerli otomobil Togg’un sipariş ve teslim tarihi!

Türkiye’de ne zaman ve nasıl satışa sunulacağı merakla beklenen Togg, nihayet bu merakları giderecek açıklamayı yaptı. Peki Türkiye’nin heyecan uyandıran yerli otomobili Togg, ne zaman ve nasıl satışa çıkacak? İşte yanıtı…




SİPARİŞLER ŞUBATTA, TESLİMLER 2023 İÇİNDE

Togg’dan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Togg CEO’su Gürcan Karakaş, mobilite ekosistemini Trumore dijital platformuyla genişletip yaygınlaştırdıklarını söyledi.

Duymayan kalmasın! İşte yerli otomobil Togg’un sipariş ve teslim tarihi!

Karakaş, mobilite deneyimini yeniden tanımlayarak kullanıcılara günlük yaşamlarını kolaylaştırıp keyifli hale getirecek akıllı yaşam çözümleri geliştirdiklerini vurgulayarak, bu çözümleri Trumore dijital platformu üzerinden kullanıcılarla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuduklarını ifade etti. Söz konusu platformu oluşturan Earn.more, Go.more, Play.more ve Scale.more başlıklarında mobilite ekosisteminin sunduğu tüm fırsatları kullanıcıların hizmetine sunduklarını dile getiren Karakaş, veriyi işleyerek yapay zekâ ile geliştirebilen platformun daha çok kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli gelişen bir dünya demek olduğunu söyledi.

Açıklamasında, Togg’un siparişlerinin başlayacağı tarihi de veren Karakaş, “Hedefe giden bu yolda şubat ayında da ön siparişleri açıp ilk çeyrek sonunda ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız” ifadelerini kullandı. Karakaş ayrıca, siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceklerini ve Trumore platformu üzerinden de Togg akıllı cihazına ön sipariş verme hakkı olacağını da sözlerine ekledi.


Geri Dön