14 / 10 / 2024

DYO, Büdans Dans Festivali'ni renklendirdi!

DYO, Büdans Dans Festivali'ni renklendirdi!

DYO sponsorluğunda gerçekleşen 12. Büdans Dans Festivali, 19-22 Mayıs tarihlerinde Türkiye ve yurtdışından, profesyonel ve amatör dansçıları bir araya getirdi. Boğaziçi Üniversitesi Dans Kulübü tarafından düzenlenen festivale katılanlar doyasıya eğlendi




Kültür ve sanata katkılarını sürdüren Dyo 'nun renklendirdiği 12. Boğaziçi Üniversitesi Dans Festivali, 19 - 22 Mayıs tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi 'nin Uçaksavar Kampüsü 'nde gerçekleşti. İzleyenlerin müzik ve dansın ritmi ile coştuğu festivalde, yerli ve yabancı çok sayıda amatör ve profesyonel dansçı, performanslarıyla keyifli anlar yaşattı.

Festivalde dans gösterilerinin yanı sıra; konuk eğitmenlerle workshoplar, ünlü konuklarla söyleşiler, amatör dans yarışmaları, partiler, dans geceleri, açık hava dans şovları, film gösterimleri, piknik, tekne gezisi, paintball turnuvası gibi etkinlikler de gerçekleştirildi.

Dyo 'nun katkılarıyla üniversite öğrencileri ve dans tutkunlarını buluşturan Boğaziçi Üniversitesi Dans Festivali, aynı zamanda Türkiye 'nin ilk ve en büyük dans festivali olma özelliğini taşıyor. Festivalin organizasyonunu gerçekleştiren ve 1992 yılında resmi olarak faaliyetlerine başlayan BÜDANS, 3 bini aşkın üyesi ve her sene çeşitli seviyelerde 500 'e yakın dans eğitimi alan öğrenci sayısıyla üniversitenin en aktif kulübü olarak biliniyor.

 


Geri Dön