19 / 05 / 2024

E-Devlet'den bunu yaparsanız 700 TL alacaksınız! İhtiyacı olan herkese verilecek! Hemen bu habere bakın!

E-Devlet'den bunu yaparsanız 700 TL alacaksınız! İhtiyacı olan herkese verilecek! Hemen bu habere bakın!

Edevlet üzerinden yeni bir destek ödemesi yapılacağı ilan edildi. Vatandaşlar ekonomik olarak zor günler geçirirken bu duyuru ile herkes şartları merak etmeye başladı. Peki 700 TL nereden nasıl alınacak? İşte şartlar ve konu ile ilgili detaylar...



KURU GIDA YARDIMINDAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Sosyal güvencesi olmayan veya ev halkı geliri net asgari ücreti geçmeyenler; 7 Temmuz 1976 tarih ve 2022 sayılı 65 Yaş Üstü Zor durumdaki ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması konusunda Kanun gereğince maaş alanlar.

E-Devlet den bunu yaparsanız 700 TL alacaksınız! İhtiyacı olan herkese verilecek! Hemen bu habere bakın!

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kuru Gıda Yardımı Hizmetinden yararlanmak isteyen ihtiyaç sahibi aileler “Aşevi ve Kuru Gıda Hizmetleri Vakfı Müdürlüğü Başvuru Formu”nu bitirerek Bölge Müdürlüğü'ne şahsen veya posta tarikiyle ulaşabilirler. 18-65 Yaş Arası 12 Yaşına Kadar Çalışabilecek Durumda Olanlar Aylık iş başvurusu yapabilmek için Türkiye İş Kurumu'na kayıt olması gerekmektedir.Bölge Müdürlüğü'nün değerlendirmesine göre, uygun kişiler kuru gıda almaktadır.
Kuru Gıda Yardımı hizmetlerine yapılan başvurular, sınırlı sayıdaki kontenjanlar aracılığı ile değerlendirilecektir ve başvuru yapılması, hizmetlerin hemen başlatılması manasına gelmez.Kuru gıda yardımından yararlanan vatandaşın ölümü yada gereksinim halinin değişmesi yahut bakıma muhtaç haline gelip bakımının gerekli olması ve paketin üç ay boyunca haber verilmeksizin teslim alınmaması halined hizmet sona erer. 5 sene sonra hizmeti kullanmaya devam etmek isterseniz tekrar başvurabilirsiniz.

Arsa kuralarını bekleyenlere müjde! il il tarih tarih açıklandı

EYT'de önemli ayrıntı! Bunu yapmayan prim hakkı yanacak

Metinler melodiye dönüşüyor! Yapay zekada çığır açıyorlar 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön