20 / 05 / 2024

E – Devlet’ten başvur anında 2 bin 300 lirayı al! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor

E – Devlet’ten başvur anında 2 bin 300 lirayı al! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor

Milyonlarca öğrenci bir süre sonra okullarına kavuşacak. Okula giden çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için devlet ödeme gerçekleştirecek. İşte detaylar…



SOSYAL VE EKONOMİ DESTEK YARDIMI NE OLUYOR?

E – Devlet Kapısı üzerinden yapılan açıklama ise şu şekilde:

“Çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek seviyede düzenli geliri bulunmayan ailelerin çocukları ekonomi destek hizmetinden faydalanmaktadır. Sosyal ve ekonomi destek hizmeti için yapılan başvurulara yapılan araştırma inceleme ve değerlendirme neticesinde karar verilmektedir." 

"Bu sebep ile aşağıdaki bilgilendirmeyi okuduktan sonra başvuru için karara varınız. İsterseniz ikamet ettiğiniz ilde size en yakın sosyal hizmet merkezine dilekçe ile ya da şahsen başvuruda bulunabilirsiniz.” 

EKONOMİK DESTEK HİZMETİ NE ŞEKİLDE YAPILIR?

Ekonomik destekler süreli ve geçici olmak üzere nakdi olarak gerçekleşmektedir. Geçici ekonomik destek senede bir, en fazla iki defa yapılır. Süreli ekonomik destek ise onay kağıdında belirtilen süre boyunca her ay yapılmaktadır.

SOSYAL VE EKONOMİ DESTEK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İl Müdürlüğü ya da Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüklerine şahsi, dilekçe ile ve e - Devlet üzerinden elektronik ortamda başvuru gerçekleşecebilir.

- Dilekçe

- T. C. Kimlik Numarası beyanı,

- Gerektiğinde alınacak sağlık raporu, öğrenci belgesi

-İş - kur ve meslek kurslarına başvurduğuna dair belgeler istenebilir. Meslek başka bilgi ve belgeleri elde edebilmek amacı ile başka araştırmalarda da bulunabilir.

E – Devlet’ten başvur anında 2 bin 300 lirayı al! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor

EYT ile ilgili bütün bildiklerinizi unutun! Sadece tek bir çözüm yolu var!

Benzine yine zam! Akaryakıtta zamların ardı arkası kesilmiyor! Bu geceden itibaren pompaya yansıyacak

Dolar 30 lira gram altın 2000 lira! O günler çok yakın… Ekonomist Selçuk Geçer daha önce söylemediklerini söyledi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön