05 / 07 / 2024

E-ticaret Devi Alibaba’nın Holding Başkanı Evans açıkladı! “Türk ürünlerini kullanıyoruz!”

E-ticaret Devi Alibaba’nın Holding Başkanı Evans açıkladı! “Türk ürünlerini kullanıyoruz!”

Michael Evans, Türkiye’nin konumuyla kendilerine stratejik avantaj sağladığını, hem Avrupa hem de Orta Doğu’ya yakınlığının önemli olduğunu kaydetti.



KAYDA DEĞER PLANLARIMIZ VAR

Dünyanın birçok bölgesinde iş yaptıkları bilgisini veren Evans, Avrupa’daki işlerini geliştirdikçe Türkiye’nin çok doğal bir lokasyon olarak karşılarına geldiğini belirterek, “Kayda değer planlarımız bulunuyor. Orta Doğu’da ve Avrupa’da önemli adımlar gerçekleştirdik. 4-5 yıl öncesinde mütevazı şekilde iddialıyken bugün Avrupa için iddialı şekilde tevazuyu korumaktayız” diye konuştu.

ORTADOĞU VE AVRUPA’YA YAKINLIK ÖNEMLİ

Bugün kendilerini nasıl konumlandırdıklarına, stratejik anlamda dünyanın bu bölgesinde, Orta Doğu ve Avrupa'da nasıl büyüdüklerine baktıklarını anlatan Michael Evans, “ Biz burada üretim gerçekleştirebilir miyiz konusu da stratejik ve kilit bir nokta. Bu aşamada coğrafi konum, hem Avrupa hem Orta Doğu'ya yakınlık büyük önemde. Türk ürünlerini de kullanıyoruz ve bu durum diğer e-ticaret oyuncularının çok da sahip olmadığı bir avantajı bize sağlıyor'' diye devam etti.

E-ticaret Devi Alibaba’nın Holding Başkanı Evans açıkladı! “Türk ürünlerini kullanıyoruz!”

Globalleşme hedeflerinin bir bölümünde merkeziyetçi bir karar mekanizmasının bulunduğunu belirten Evans, ''Şu anda Trendyol'da çalışan hiç Çinli bulunmuyor. Çok önemli kararları Türkler veriyor. Ben yönetim kurulunda bulunuyorum ama sermaye, teknoloji ve operasyona ilişkin  konularda karar verirken kilit nokta bunu globalleştirmek oluyor” dedi.

Karadeniz gazı ne zaman geliyor? Bakan Dönmez tarih verdi!

THY, 71,8 milyon kişiyi uçurdu

Turizm vites büyüttü!  Bu  yıl tam 65 bin yataklı 148 otel açılacak!

Bir fiyatları dondurma kararı daha! O marketler de zam yapmayacak!

Yeni telefon alacaklar müjde! Cep telefonu kredisi bakın ne kadar arttı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön